reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

agao pisze:
ANIK78 pisze:
Dzięki dziewczynki za miłe słowa :). Moja teściowa powiedziała mi wczoraj, ze mam mały brzuszek i na pewno mam mało wód płodowych (no i zaczęłam się bardzo przejmować, natomiast jeśli chodzi o wielkość brzucha, to uważam, że mam spory). A poza tym nawpierniczałam się dzisiaj pączków jak chora i zero dolegliwości, jestem w szoku... :)

anik mój bzruch wygląda podobnie a dzisiaj gin badał mi ilość wód i mały naprawdę może sobie spoko pływać a podobno waży 3400 więc sie nie martw

w pasie mam 111-113 cm a TY?????????

Aga, ja mam 103 :), teraz to pewnie 110 :), bo od 3 dni tylko faworki a od wczoraj faworki i pączki :)

reklama
iwosz pisze:
Anik - są jakieś plusy z tej końcówki ciąży ;D - ja zjadłam dziś kawał pieczonego schabu, 4 pączki i zastanawiałam się coby tu jeszcze ;D
mój brzuch też nie jest największy (przynajmniej tak ciągle słyszę), a wody ok, z maluchem wszystko gra ;)

Iwosz, nam się chyba faktycznie te brzuszki obniżyły :)

Hej!
Oto mój dzisiejszy brzuszek - ma 105cm w obwodzie ;D - dziś 36tydz. mi sie zaczął. :)
Brzuch mam tak wysoko, że cycorki mi na nim leżą. Musiałam zrezygnować ze staników z fiszbinami, bo mi się wpijały w brzuchol. hihihihi

36tydz0jw.jpg

dziękuję dziewczynki za miłe słowa :)
Anik, to mi dłuuuugo szło gdzieś na boki i dłuuuugo nie miałam brzuszka :)

a Agata zgłasza ostatnio reklamacje, chyba średnio jej wygodnie, bo mnie obkopuje z każdej strony, a najbardziej pęcherz ;D

osinko no wiesz dzidzia musi sprawdzic czy czasem jej mama nie ma brzuszka z gumy :) i ile jest w stanie zniesc :D
moj maluszek robi dokladnie to samo tylko nozkami odpycha sie od kregoslupa (przynajmniej mam takie wrazenie) i wypycha dupcie, srednio przyjemne gdy robie tak przez godzine :) ale i tak mocno juz kocham to moje malenstwo ;)

reklama
Do góry