reklama
K
KingaP
Gość
Nie jesteś My chyba wszystkie mamy jakieś koszmary
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
mamy, mamy, śnia mi się jakies głupoty, zgrzytam w nocy zębami, niekiedy wrzeszczę przez sen, czym doprowadzam biednego męża do palpitacji serca
im bardziej on chce mnie obudzić, tym bardziej się drę
kiedyś narobiłam obciach - jadąc do Zielonej Gory do szkoły złlodzieje próbowali mnie okraść, Krzys w sobotę rano do mnie przyjechał, bo bałam się wracać, jechaliśmy nocnym pociągiem do domu, oczywiście w nocy śniło mi się, że mnie okradają - cały przedział ludzi, środek nocy a ja drę się przez sen na cały pociąg ;D Krzysiek zaczął mnie szarpać, żebym sie obudziła, mi się wydawało ,że to złodziej i darłam się jeszcze głośniej - jak sie obudziłam w końcu, to było mi tak głupio, że od Wrocławia do Katowic już nie spałam, siedziałam zawinięta w płaszcz, żeby na ludzi nie patrzeć ;D
im bardziej on chce mnie obudzić, tym bardziej się drę
kiedyś narobiłam obciach - jadąc do Zielonej Gory do szkoły złlodzieje próbowali mnie okraść, Krzys w sobotę rano do mnie przyjechał, bo bałam się wracać, jechaliśmy nocnym pociągiem do domu, oczywiście w nocy śniło mi się, że mnie okradają - cały przedział ludzi, środek nocy a ja drę się przez sen na cały pociąg ;D Krzysiek zaczął mnie szarpać, żebym sie obudziła, mi się wydawało ,że to złodziej i darłam się jeszcze głośniej - jak sie obudziłam w końcu, to było mi tak głupio, że od Wrocławia do Katowic już nie spałam, siedziałam zawinięta w płaszcz, żeby na ludzi nie patrzeć ;D
A
azik
Gość
osinka, a ja spię w pustym przedziale...
czego mnie staszysz...
jak sie nie przespię - to padnę (pociąg mam o 5:30)
czego mnie staszysz...
anian
Fanka BB :)
azik pisze:osinka, a ja spię w pustym przedziale...
czego mnie staszysz...
Azik, nie boisz się tak sama? Moja wyobraźnia nie pozwoliłaby mi spać, nawet o takiej porze (co kilka lat temu stwierdziłam w pociągach).
A
azik
Gość
a ja nie moge powstrzymać snu...może jestem zbyt naiwna
katiNJ
Fanka BB :)
Ja swego czasu b duzo podozowalam pociagami. I tak jak Azik jak pociag rusza to ja zasypiam zwlaszcza jak jade pociagiem o 4 lub 5 rano. Azik dokumenty i pieniazki trzymaj przy sobie.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Azik, nie spij nigdy sama w przedziale!!! nie chcę Cię straszyć, ale ja też zawsze wolałam sama siadać, własnie do czasu!
obudziłam się - przede mną siedział facet i delikatnie wyciągał moją torebkę za pasek spod mojej ręki, a dwóch rosłych byczków obstawiało przedział - nawet nie masz pojęcia jak się przestraszyłam, potem własnie miałam te schizy w pociągach - chyba z pół roku mój Krzyś brał urlop i jeździł ze mną na zjazdy do szkoły
obudziłam się - przede mną siedział facet i delikatnie wyciągał moją torebkę za pasek spod mojej ręki, a dwóch rosłych byczków obstawiało przedział - nawet nie masz pojęcia jak się przestraszyłam, potem własnie miałam te schizy w pociągach - chyba z pół roku mój Krzyś brał urlop i jeździł ze mną na zjazdy do szkoły