reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
już przed sobotnim śniadaniem był duuuuuży ale po weekendzie zrobił się jeszcze większy ;D
a teraz jest duuuuuuży
nie martw się azik ja szybko się nie obrazam :mad:
;)

ja na aparat trochę jeszcze poczekam a poza tym skoro sama się stąd wywaliłam przypadkiem i zrobiłam jeszcze parę fajnych reczy to i tak pewnie n nie wkleiłambym fotki :-[

to mój brzucholek sfotografowany w zeszły czwartek po powrocie ze szpitala i w nowym wreszcie dobrym staniku. zdjęcie robione wieczorkiem, ale przed kolacją.

10007558hg.jpg

reklama
Kurcze, a ja nie widzę połowy waszych zdjęć :( Ani Kasi, ani Anik, do kitu. Dlaczego tak mi się robi, ze jedne widzę a drugie nie??? ???

Do góry