reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze brzuszki

no to ja tez poeksponuje brzusio:
madzik- skopiuje ciebie i tez zrobie porownanie oki?? :)
w 15 tyg:

i w 27:

fajnie to wyszlo: kiedy brzus byl maly to jest male zdjecie, a jak jest wiekszy to wkleilam taaakie duze :p

reklama
:)
Fajnie widać jak rosną nasze olbrzymy, no nie?
Magdalenka- piękny brzuszeczek ;) .
I pomyśleć że jeszcze niedawno były takie malutkie i chciałyśmy żeby jak najszybciej urosły... no to rosną  :D

a najlepsze bylo to: jak bylam w 15 tyg wlasnie to pamietam ze chodzilam po domu i bez przerwy pytalam: widac brzuszek? ja widze czemu wy twierdzicie ze nie, przeciez juz duzy jest...
a dzisiaj jak sobie porownam to rzeczywiscie wtedy wygladalam jakbym sie za duzo najadla... :)

Magdalenka, super brzunio! Kurde, ale ten czas leci, widać po rozmiarach naszych brzuszków :), jeszcze jakieś 3 miesiące i będziemy eksponowały brzuchale i to już z dzidzią na zewnątrz ;)

Wiecie co? Ja sobie okleje plasteliną i też będę miała taki ładny - duży . Potem wyretuszuje i powycinam to co zbędne. :) Też będe miała ładny :)

reklama
Wiedzieć nie wiem ale przypuszczam bo dużo waże. :) ale i tak bym chciała taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki duży mieć. a najlepiej to by było jakby był już marzec :)

Do góry