reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

katiNJ pisze:
Anik do twarzy Ci z ciaza. No i masz sliczny brzuszek a ja brzuchol w porownaniu z Twoim. Z jednych spodni ciazowych juz wyroslam :laugh: Wlozylam je do pracy i juz ledwie dysze takie ciasne. Stopy znow mi spuchly i buty tez ciasne. Chyba z miomi 16kg jestem rekordzistka na forum. No ale co zrobic.
Slodyczy nie jem, w niedziele miala przyjechac do mnie kolezanka z mezem i dziecmi, kupilam na sliczny torcik-goscie nie przyjechali i torcik wyladowal w smieciach ( maz nie przepada za slodkim). Musze byc twarda ;D Nadal mam wstret do wszystkiego co miesne i slone.
W piatek mam Christmas Party z pracy i juz od kilku dni mysle ze tam sobie odpuszcze i zjem deser (hihi nawet wlazlam na strone restauracji i juz sobie wybralam jaki).

Dzięki Kati, nie martw się wagą, u mnie też jest naście kg do przodu, po porodzie nasze pociechy wszystko z nas wyciągną. :)

reklama
z tym spojeniem to mam już długo taką boleśność zwłaszcza po nocy jak leżę długo w jednej pozycji i jak później sie usiłuję się przekręcić to boli - wiem już chyba jak czuje się facio który dostanie w jajka ;D

Ja też postanowiłam wkleić mój wielgachny brzuszek  ;)
24 tydzień:
brzuszek22hd.th.jpg

i dla porównania jeszcze 14 tydzień:
brzuszek11ij.th.jpg

Taki był malutki...  :)
:laugh:

reklama
Do góry