reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
jjja jak na razie zatrzymałam się na 93 cm, widzę,że wasze brzusie to przy moim giganty ;)

37 tydzień Emilci w brzuszku
oj jak tam ciasno ;)
3820cf.jpg

385ts.jpg

Mój brzusio nie był taki imponujący... Aż dziwnie teraz czasem się czuję tak nagle bez brzuszka. Ale zdziwiłam się po porodzie, jak po paru godzinach pierwszy raz wstałam pod prysznic i zobaczyłam, że mój brzuch bynajmniej nie jest płaski... ::) Dopiero położna wytłumaczyła mi, że to dlatego, że macica się jeszcze nie obkurczyła, a ten proces może trwać nawet 2 tygodnie. Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :)

No Kasiula, faktycznie spory brzuszek, ale ładnutki!!

P.S. Jeśli moje maleństwo okaże się być dziewczynką to chyba też zostanie Emilią :-) Tylko dla chłopca jeszcze nie mamy imion, a przeczucia wskazują na faceta :-)

kasiula matula masz co nosić...
Zawsze cierpiałam, że mam taki mały brzuszek (nawet teraz jak mówię że jestem w 9 miesiącu to się dziwnie na mnie patrzą), ale teraz BARDZO SIĘ Z TEGO CIESZĘ!!! :laugh:

reklama
Do góry