reklama

Nasze brzuszki:)

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heja Cynamonka
To fakt, lato z głowy i to jakie... Obydwoje z mężem wybieramy się do Wenezueli. A mi zostało posłuchać, co będzie opowiadał o podwodnych podbojach...ach, życie... Najwyżej w abc na płytkiej rafie, ale cóż to jest....

reklama
O JAAAAAAA aleeeee super
Mihir kochana wyglada bosko!!!! ja tez chce ale ja dopiero 21 go kwietnia :(
ZAZDROSNA JESTEM
a o druga dzidzie sie nie martw...pewnie sie ukryla :)

Mihir ale pięknie!!! Ja też już chce tak wyglądać, bo na razie, to nic po mnie nie widać:( A maleństwo zobaczę dopiero 12.05.... Patrząc na Twoje zdjęcia, nie mogę się doczekać!!Wspaniałe!
Pozdrawiam

Troszke sie boje wiecie?
Brzuch jesli bedzie w takim tempie sie powiekszal..to na koniec..bede ogromna..:)
Ale jezeli to jednak nie bliznieta...
To slyszalam..ze jak na poczatku rosnie szybko..to pozniej stopuje..i nie jest taki duzy..ale to sie okaze:)

Kindzia, mam niedyskretne pytanko, z Polski, z jakiego miasta pochodzisz??
Oj, miło tak pisać z rodaczkami. Choć niedługo tu jestem, jednak tęskota za ojczyzną i rodziną wciąż rośnie...
Ciekawa jestem jakie są Wasze doświadczenia z położnymi, badaniami i personelem medycznym w Holandii.
Czy mamy założyć nowy temet, czy możemy zostać "w brzuszkach", co proponujecie?
POzdrawiam gorąco

jestem z Krakowa.Rownie jestem bardzo ciekawa Twoich opini na temat opieki penatalnej w NL.Nie jestem do niej przekonana.Chyba powinnysmy rozwinac ten watek.TYlko gdzieeee???
Pisze w pospiechu dlatego tak oglednie.Ale z przyjemnoscia wlaczam sie do rozmowy.paaaa

Monis..nic nie widze..
To znaczy nie ma zdjecia:)
Ale wierze ze dziecinka juz jest widoczna:)a moze jeszcze w tym kodzie musi byc na koncu
[/img]?
a najprosciej..to zrobic tak..ze jak ma sie odpowiedz..
to sa opcje dodatkowe...i tam jest zeby zalacznika uzyc..i wybrac..ja tak robie:)

Moze sprobuje?
6w3d8gq.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry