• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki:)

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co do sezonu to owszem najlepszy wszystkie owoce i warzywka swiezutkie zadnych mrozonek :)
jednak co do pogody to juz niekoniecznie po prostu ledwo zipie przez te upaly w nocy to wogole zduch przynajmniej u mnie w domu zkupilam duzy wiatrak i prawie caly czas siedze w jego podmuchu to ratuje mnie w nocy ;)

reklama
A o to mój brzucholek

w 13 tc
140456.jpg

w 18 tc
146004.jpg

i w 22 tc :) + 8 kg, 97 cm w pasie :P
150563.jpg

Leminka-kolejny szczuplaczek w naszym zespole:)
Dorotak-czekam z niecierpliwością na Twoje fotki.
My robimy zdjęcia brzucha co 2 tygodnie we środę. Wypada w kolejną i wtedy tez się pochwalę :0
Przed nami okres szybkiego przybierania na wadze, więc pewnie będzie co oglądać. Oczywiście, jak się koleżanki listopadóweczki trochę zaktywizują, bo coś smętnie u nas...

Pola gdzie ja szczuplaczek :) Miód na serce mi lejesz ;D Mów mi tak dalej ::)

Dziewczyny na wątku jak tam z waszą wagą na mnie nakrzyczały, że w 23 tc już mam 8 kg na plusie i 97 cm w buchu :-[ Bo One wszystkie mają 4-6 kg :-[

Obstaję przy swoim. Ze zdjęć wynika, żeś szczupła, a waga idzie tam gdzie powinna, czyli w brzuszek.
Niech dzewiczyny nie krzyczą, bo same chude jakieś się w listopadzie trafiły ;) A przed Nami własnie teraz czas, kiedy zaczynamy powaznie przybierać. U mnie +4,5kg., co nie znaczy, że za chwilkę nie złapię dodatkowych 3kg. Oczywiście, że wolałabym nie przybrać zbyt wiele, by nie musieć potem męczyć się ze zrzucaniem, ale natura jest mądrzejsza od nas i wie co robi:)

Leminka, kobieto przecież u Ciebie nie widać tych dodatkowych kg, zobaczysz jaki ja mam baniaczek ;). A z wagą jest różnie, to indywidualna sprawa każdej kobiety.

Naprawdę dziewczyny strasznie mi dzisija nacukrowałyście :)

Twój brzusio Dorotak podejrzałam :) Chudzinko ;D
Jest całkiem inniusi niź mój - taki jak moje przyjaciółki :) Kropka w kropkę!

Czekam teraz z niecierpliwością na aklualne Wasze zdjątka!

reklama
U mnie 3 kilo wiecej i 21 tydzien.... wszystko w brzuchu siedzi. Rece i nogi chudsze niz przed ciaza...widac dzidzia mi kilogramy "zjada". ale cycochy mam juz 2 rozmiary wieksze niz przed ciaza.... pomocyyy niedlugo nie bedzie dla mnie rozmiaru!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry