reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki ..

no to i ja z ciekawości zmierzyłam i nie odstaję tak od reszty bo mam 102 cm i chyba wszystko w brzuch poszło bo nogi, plecy, ramiona takie same ledwo cycki rozmiar większe hehe, a kg wcale nie mało hehe

reklama
U mnie w brzuszku niby "tylko" 101 cm ale trochę w uda poszło :zawstydzona/y:
No cóż, może niebawem założymy wątek dotyczący powrotu do formy ;-)

U mnie ostatnio było 102ale tez poszło nie rylko w brzuszek tylko na całość ... Nawet na pleckach zaczął mi sie tłuszczyk odkładać zamówiłam przedłużke az do stanika :) z 34 skończyłam na mocne 38 , ale szczerze nie duzo bym chciała stracić :)

Mój ostatni chyba? już:) 40 tydzień ciąży^^

Opadł ? Picture 184.jpg

Moja mama mówi że tak ale mi się nie wydaje?:D

Załączniki

• Picture 184.jpg
    Picture 184.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry