Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emilchen ja mam poki co jeden, rozowy?! Eh... ale jest baaAardzo nisko na plecach tudziez juz na posladku :-\ Ł mi powiedzial... na brzuchu mam jeden juz jakis czas. Miedzy dziurkami od kolczyka
Nulini, jeżyk i to jest dobre podejście :-) Ja też się nie przejmuję, latami marzyłam o tym, żeby być w ciąży, zresztą nigdy nie byłam przewrażliwiona na punkcie swojego wyglądu, dziecko jest tego warte.
Mąż mnie nawet trochę wzruszył
Apropos tego czekania na dziecko to nie pisałam o tym, ale jak jakiś czas temu szłam na obciążenie glukozą to takie mnie rano w łazience rozrzewnienie chwyciło - że w końcu mogę zrobić to "ciążowe" badanie wiem wiem to dziwne
Ja bym wymieniła Tatuaż na rozstępy ;-) rozstępy są poświęceniem matki dla dziecka dla mnie nie ma w nich nic brzydkiego, a tatuaż efektem mojej głupoty