reklama

Nasze brzuszki :)

Wooo jakie juz ladne brzuszki! Dawno tu nie zagladalam ;)
Nulini ja ci zazdroszczę! Mi juz ciezko a jeszcze do stycznia trochę zostalo
To moj

Załączniki

• 1414586523727.jpg
    1414586523727.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Ja jeszcze w miarę samodzielna, dla mnie najgorsze z kolei to wygramolenie się z wanny, najpierw wstanie z siedzenia a potem wyjście...w poprzedniej ciąży mieliśmy inne mieszkanie i tam w łazience miałam taką poręcz że się mogłam przytrzymać, ale teraz lipa. Buty jeszcze ogarniam, nawet górskie sama mogę jeszcze zasznurować, staram się w nich chodzić bo najstabilniejsze.

A dzisiaj jak odprowadzałam Nine do przedszkola to jakaś babka na osiedlu prosiła mnie żeby jej pomóc samochód popchać...

Gosiane wow jak sterczy :)

Żelka z Olą miałam podobny :)

Agulqa_b a widzisz a wygląda na większy niż ostatnio ;) fajne kapcie ;)

A to ja 29tc skończone ile obwód nie wiem nie chce mi się mierzyć :P ale trochę urósł jsk na moje ;)

Załączniki

• 1414591157886.jpg
    1414591157886.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 77
jejku, jaki wysyp brzuszków! :):):):):) śliczne!

dziś w przychodni były też 2 inne dziewczyny na krzywej cukrowej, a potem doszła jeszcze 3 na inne bdanie. i każda brzuch inny. w ogóle każda figurę inną :). fajnie tak pooglądać ;-)

reklama
Śliczne brzuszki :-)

Ja też już mam duże problemy z depilacją. Ubieram się sama, buty też sama zakładam :-) Ale nie ukrywam, że jak się schylam to brzuch bardzo boli. Ostatnio nawet jak idę chociaż kawałek dalej niż do sklepu na drugą stronę ulicy to czuję, że brzuch jest bardzo spięty i ciągnie na dole. Dodajmy do tego jeszcze nieustanne wygibasy Kuby. Ale już coraz bliżej końca i nie długo wszystkie bąble będą z nami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry