reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja schudłam 2kg póki co :-) dzisiaj skończyłam 11 tydzień musze sobie fotę strzelić bo juz widać conieco 
Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe
Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie

Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe
Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie

femme fatal
Gosia :-o Wow! Ale już prawdziwi ciążowy brzuszek :-) śliczny :-) a który to tydzień proszę przypomnij bo na tel nie widzę ;-)
femme fatal
O jaaa to szybko faktycznie
myślałam że koło 16 jesteś
nieźle, ale Ci powiem ze bardzo ładny kształt masz brzuszka :-)

femme fatal
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja niestety wagą sie strasznie schizuję, boję się potwornie znowu 19kg przytyć :-( A najgorsze, że nie mam karty ciąży z Tosią i nie pamiętam, ile i w jakich odstępach czasu wtedy tyłam... Teraz 2kg niby niewiele, ale w pierwszym trymestrze "nie powinno" się tyć :-(
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(
gosiane. femme, fajne brzusiolki
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(
gosiane. femme, fajne brzusiolki

reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka![]()
moze przemiana materii sie normuje?
nieobecna ja juz kiedys mowilam ze taka chuda nawet przed ciaza nie bylam ;d
gosiane super brzuszek ;d
femme u Ciebie tez juz rosnie
nulini ostatnio z koleanka rozmawialam, 30kg przytyla w ciazy. masakra jakas, mam nadzieje ze tyle nie przybiore.