reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze brzuszki :)

Jakby tak się dobrze przypatrzec to jakiś zarys chatki jest:)
To cieszyć się powinnas ze jeszcze w swoich ciuchach chodzisz:)

reklama
Ja schudłam 2kg póki co :-) dzisiaj skończyłam 11 tydzień musze sobie fotę strzelić bo juz widać conieco :-D

Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe :p

Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie :-D

Ja juz mam na plusie 2,5 kg no i mnie wybrzuszylo hehe 12t2d (1).jpg

Załączniki

• 12t2d (1).jpg
    12t2d (1).jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 65
Gosia :-o Wow! Ale już prawdziwi ciążowy brzuszek :-) śliczny :-) a który to tydzień proszę przypomnij bo na tel nie widzę ;-)

Femme u mnie 12t2d ale mnie wybaluszylo w tym tyg dopiero no i duuuzo szybciej niz w poprzedniej ciazy. Wtedy to jeszcze plaska zupelnie bylam.

O jaaa to szybko faktycznie :-D myślałam że koło 16 jesteś :-D nieźle, ale Ci powiem ze bardzo ładny kształt masz brzuszka :-)

Ja niestety wagą sie strasznie schizuję, boję się potwornie znowu 19kg przytyć :-( A najgorsze, że nie mam karty ciąży z Tosią i nie pamiętam, ile i w jakich odstępach czasu wtedy tyłam... Teraz 2kg niby niewiele, ale w pierwszym trymestrze "nie powinno" się tyć :-(
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(

gosiane. femme, fajne brzusiolki :-D

reklama
agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka ;)

moze przemiana materii sie normuje?:D

nieobecna ja juz kiedys mowilam ze taka chuda nawet przed ciaza nie bylam ;d

gosiane super brzuszek ;d

femme u Ciebie tez juz rosnie :)

nulini ostatnio z koleanka rozmawialam, 30kg przytyla w ciazy. masakra jakas, mam nadzieje ze tyle nie przybiore.

Do góry