reklama

Nasze brzuszki :)

U nss akurat się fb właśnie sprawdził, ale tak jak pisałam jest nasctam garstka i każdej jakoś łatwiej tam pisać. Poza tym fajnie tak po kilku miesiącach było się poznać bliżej i ujawnić. Z kilkoma dziewczynami kontakt jest bliższy i udało się spotkać :-D
Pomysł z bb też jest super moim zdaniem tylko faktycznie trzeba może chwilę zaczekać aż sytuacja z aktywnością się wyklaruje.

reklama
Nulini nie wiem o co chodzi adminowi ale my na listopadzie 2009 mamy wątek album zamknięty to nie wiem czemu nagle nie można. Może coś źle zrozumiała.

AZA: "Czy piszesz o wątkach ogólnych czy o takich, które są w styczniówkach?
Generalnie ogólnych w dziale brzuszkowym nie ukryjemy z całą pewnościa, natomiast możecie mieć dział zamkniety, wyglądajacy identycznie jak Wasz otwarty i tam założyc wątek ze zdjęciami. Napisz do adminiki z prosbą o założenie działu. Podaj jej też od razu niki dziewczyn które mają mieć do zamkniętego dostęp."

Na moje wynika, że możemy mieć swój tajny dział i tam otworzyć wątek zdjęciowy, bo tych tutaj nie schowają ;-) Można zrobić

na którymś z forum np. na majówkach,widziałam,że był link do zamkniętego normalnie jako temat przyklejony,ale wiadomo,że nie dla wszystkich dostępny

Ostatnia edycja:
To ja wrócę do wątku :)))

Alecta brzuszek już superowy :)

Nieobecna no w szoku jestem. Ładnie Cię wybrzuszyło :)

Dorzucę swój w sexi piżamce...

Załączniki

• 20140715_001722.jpg
    20140715_001722.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry