reklama

Nasze brzuszki

reklama
No bardzo niziutko. I cofam swoje slowa ze moj brzuch jest waski a dlugi - to Twoj taki jest :D spodziewalam sie po Twoich ciazach wiekszego brzucha a tu taki zgrabniuszek :D ale do terminu go ty na pewno nie dotrwasz :D

Dzieki dziewczyny ja sie bałam ze nie rośnie jak trzeba to i dziecko pewnie nie rośnie prawidłowo [emoji17][emoji17] moja znajoma jest szczuplutka a brzuch ma 2 razy taki jak mój termin taki sam mamy ja dużo przytyłam może temu ten brzuch sie mały wydaje :/

Usiulka ja jak bylam w 34tc to mi szwagierka powiedziala ze wygladam jakbym miala isc juz do porodu a bodajze na drugi dzien bylam u lekarza i babka w 37tc miala brzuch dwa razy wiekszy od mojego :o i moj w sumie tez zbyt wiele nie urosl od tego czasu :D a wiec mysle ze co osoba to inne opinie. Ja wrecz mam wrazenie ze moj maleje hahaha :D ale ja sie w moj chorobliwie wpatruje :D

A to ze mój maleje to tez zauważyłam juz jakiś miesiąc temu [emoji6] a szczególnie widoczne to jak leżę na płasko to jakiś mały jest trochę odstaje ale nie wiele
Za to cycki nie przestają rosnąć [emoji36][emoji36]

reklama
Lunera ja tylko lydki i przedramiona mam szczuple hehe.. reszta niestety. .eh
A opalenizny nie ma tylko swiatlo takie hehe. Ja slonca w tym roku nie widzialam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry