reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki

Dzisiaj pierwszy raz na tym wątku, nie macie co narzekać dziewczyny wyglądacie pieknie! Teraz to ju chyba takie czasy nastały ze wszystkie maja piłeczki a nie tak jak koja mama np 26kg i wszystko szło w boki a nie na przód;) zrobie pozniej tez jakieś zdjęcie i wstawię, mi mówią ze mam mały brzuszek ale kuzynki bardzo dużo w ciążach tyły i to chyba przez to, bo na szkole rodzenia przy innych dziewczynach mój brzuch na mały nie wyglądał! ;) Dominika co do ud mam ten sam problem, dlatego chodzę raczej w spodenkach lub legginsach bo nienawidzę tego uczucia ocierających sie ud

reklama
34 tc . nie jest taki ładny jak wasz raczej bardziej rozlazly [emoji12]

Załączniki

• 1467876271935.jpg
    1467876271935.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 144
to po ciazy od razu cala kompleksowo :D ja jak bede miec blizne po cc chce cos przykombinowac
gorzej jak kolejna ciaza sie trafi to beda musieli mi popsuc, a tobie sie tatuaz 3d zrobi :D

Mamakulka a co partner na to? Ja mam jeden tatuaż mały dyskretny ale marzy mi sie na biodrze dość spory i niestety ale mój M jest bardzo anty.. Nie moge go przekonać a nie chce mu na złość robic

reklama
Ja tez myslalam o tatuazu mowoe w razie co na udzie zrobie gdzie rozstepy ale mojemu tez sie to nie widzi i nie chce. Ale to jeszcze sie zobaczy ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry