reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze ciala po ciazy

Oj Martus, ja tu widze ze ty za nas wszystkie tu norme wyrabiasz i statystyki wyrownujesz;) no i dobrze...bo kiedy jak nie teraz:)

Tak trzymac!

reklama
Jagusiu,obecnie używam maski OCEANIC AAz seriiPerfect Eye Plus i Dermiki z serii Rosarium.Ta pierwsza ma wyciąg z ogórecznika lekarskiego a druga z płtków róży.Obie są przeznaczone do cery dojrzałej ale przyznam,że ja od kilku lat stosuję takie kremy-niektórzy twierdzą,że to szkodzi ale ja jestem odmiennego zdania;-) A na dzień smaruję okolice oczu zwykłym kremem pietruszkowym Ziaji.

Martus to super,ze masz taka ochote na figle:tak::tak:....nic tylko pozazdroscic......ja jeszcze daleko w polu do ciebie hehe...:laugh2::laugh2:
wiecie co..zrobilam sobie paznokcie i od razu mi lepiej na duchu jakies samopoczucie lepsze,taka drobnostka a cieszy;-)

No, a ja wczoraj pozazdrosclam koci i zrobilam sobie maseczke z zielonej glinki, akurat probke dostalam przy zakupie czegos. I wiecie co jaka bylam z siebie zadowolona, jakbym co najmniej w spa byla:-D Normalnie czlowiek to durny:eek:
A teraz to nie mam za bardzo ochoty, bo jestem tuz przed @ i jestem zla ja osa, juz nawet maz to zauwazyl, biedaczek oberwie mu sie troszke;-)
A dziewczynki, czy was tez przed @ i wtrakcie w sumie tez serducho boli, bo mnie ostatnio tak i troche mnie to niepokoi

ja też bezokresowiec jestem! Oby jak najdłużej! Tylko trochę pokarm mi się zmniejszył,co moge zrobic oprócz picia herbatek na wiekszą laktacje? Bo chciałabym przynajmniej do wakacji karmić....

reklama
A ja już po trzech @ jestem i tylko ostatnia była do przyjęcia;-)

a co do maseczek to ja przez te dni porządków cały czas chodzę z jakąś na twarzy=nawet Zuol się przyzwyczaił,żę mama taka "upiększona" po domu ciągle łazi;-) Ale wkrótce święta to co mam gorzej wyglądać od moich kuzynek;-)

Do góry