reklama
No to w takim razie dziekuje:-) Maz tez twierdzi,ze zmian fryzury wyszla mi na lepsze..we wrzesniu poszlam do fryzjera i scielam grzywke (od 10lat)nie mialam grzywki heeh ale chcialam cos zmienic w sobie no i trach poszla;-) a kolor to jakis balejage zrobilam..teraz mam tylko udreke z ta grzywka bo tutaj w Norwegii samo podciecie grzywki to gdzies z 50zl kosztuje jak nei wiecej hehe wiec narazie jakos sama nozyczkami ja skracam i potem wygladam jak postrzeleniec;-)
wiki to ja mam to samo
też we wrzesniu zrobiłam sobie grzywkę(bo mąż tak prosił
) no i teraz tylko udręka z nią, do fryzjera nie chce mi sie latać z samą grzywką więc ciacham sobie sama no i całe szczęćsie że teraz jest moda na fikuśne grzywki bo moja czasami wygląda koszmarnie:-)
fryzjerka chyba sie za głowe złapie jak juz do niej trafie

Wiki , bardzo ladnie wygladasz!!! Waleczki to ja tez jeszcze mam ale to nic!!! Ty jestes piekna kobieta i urodzilas piekna coreczke!!! Pamietaj bez poswiecen toi malo rzeczy wychodzi dobrze!!! I mowie ci ze na grubasa nie wygladasz!!!
Krecik no nie!!! az mi sie jesc odechcialo hehe..to faktyczni eprzy tych walach jestem laseczka hehe;-) ..znalazlam fotke brzuszka 2 tyg po porodzie..teraz wciaz jest taki sam.jutro zorbie fotke lepsza i wysle Wam:-) o i jeszcze fotka miesiac po porodzie sie znalazla jakas;-)
reklama
Podziel się: