reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Jakie starzeje???Ja bym powiedziała wręcz cos odwrotnego-w tych jaśniejszych włosach wyglądasz właśnie bardziej dziewczęco!

reklama
No to w takim razie dziekuje:-) Maz tez twierdzi,ze zmian fryzury wyszla mi na lepsze..we wrzesniu poszlam do fryzjera i scielam grzywke (od 10lat)nie mialam grzywki heeh ale chcialam cos zmienic w sobie no i trach poszla;-) a kolor to jakis balejage zrobilam..teraz mam tylko udreke z ta grzywka bo tutaj w Norwegii samo podciecie grzywki to gdzies z 50zl kosztuje jak nei wiecej hehe wiec narazie jakos sama nozyczkami ja skracam i potem wygladam jak postrzeleniec;-)

wiki to ja mam to samo:-D też we wrzesniu zrobiłam sobie grzywkę(bo mąż tak prosił:laugh2:) no i teraz tylko udręka z nią, do fryzjera nie chce mi sie latać z samą grzywką więc ciacham sobie sama no i całe szczęćsie że teraz jest moda na fikuśne grzywki bo moja czasami wygląda koszmarnie:-):-D:laugh2:fryzjerka chyba sie za głowe złapie jak juz do niej trafie:laugh2:

Wiki , bardzo ladnie wygladasz!!! Waleczki to ja tez jeszcze mam ale to nic!!! Ty jestes piekna kobieta i urodzilas piekna coreczke!!! Pamietaj bez poswiecen toi malo rzeczy wychodzi dobrze!!! I mowie ci ze na grubasa nie wygladasz!!!

WIKI gdzie ty widzisz jakieś wały??

Mój mężulek nigdy nie powiedział, że mu się podoba mój brzuszek, zawsze marudzi, że za duży...

Krecik no nie!!! az mi sie jesc odechcialo hehe..to faktyczni eprzy tych walach jestem laseczka hehe;-) ..znalazlam fotke brzuszka 2 tyg po porodzie..teraz wciaz jest taki sam.jutro zorbie fotke lepsza i wysle Wam:-) o i jeszcze fotka miesiac po porodzie sie znalazla jakas;-)

Wiesz co , z takim brzuszkiem jak twoj to tu chodzi pelno niemek i to nie po porodzie!!! Ty wygladasz ladnie a twoj brzusio niedlugo wroci do normy, zobaczysz!!! Glowka do gory!!!

reklama
Do góry