reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

To i ja jestem grzyweczkowa:-D dzis jeszcze trzachnęłam sobie prościutka i głeboko wyciętą do skroni;-) bo do tej pory od wrzesnia miałam taka postrzępioną na bok.
moj mąż który raczej jest grubaskiem,niedawno schudł ponad 20 kg ale od jakiegos czasu tyje w oczach i niestety obawiam sie że wróci do swojej wyjściowej wagi sprzed roku -145 kg:szok: :szok: :szok: ale do czego zmierzam...dzis popatrzył na mnie i mówi że mi brzuch urósł i wylewa sie ze spodni,noajpierw na niego spojrzalam i wycedziałam żeby spojrzal na siebie a potem zerknęłam w lustro i ....:szok: on ma rcję! Tragedia,przytyłam w pasie,a kiedyś szło mi tylko w biodra! Oj,koniec słodyczy i kolacyjek po 21!;-)

reklama
Olu wyslij fotke,my ocenimy ten Twoj brzusio;-) ...wygladasz na drobna i wedlug mnie nawet jesli masz troszke brzuszka to tylko jest to ozdoba ..czasami kobietki lepiej wygladaja z malym brzusiem niz chude jak deski:-)

Rany Wiki 30 lipca to ja jeszcze w ciazy bylam:-) Ale widac na tych zdjeciach w jakim szybkim tempie spadl ci brzuch, jak tak dalej pojdzie to bedziesz plaska jak deska:tak:
Ola dawaj fotki. Ja tez jestem grzywacz, ale ja mam wlasnie taka postrzepiona i po skosie i bardzo ja lubie:-)

Martusiu spadl na poczatku,ale teraz znowu jest wielki heheh:-D ..i czasami jak sie przygladam w lustrze to jakbym w ciazy znowu byla....no ,ale od stycznia jest odchudzanko razem z Asia wiec damy rade zrzucic kilogramki;-)

Oj widzę, że temat brzuszków na topie. Ja mam teraz problemy z moim flaczkiem, bo chyba miałam złą filozofię przed ciążą. Nie dbałam o mięśnie brzucha, bo wydawało mi się, że będę miała większe rostępy. Fakt, rostępów zero, ale mięśni też nie ma. Mogłam wcześnieł wzmocnić brzuchol, to może byłby bardziej napięty. No, ale za późno.:-(
A ja mam też inny problem i ciekawa jestem ,czy też to u siebie zauważyłyście. Od ciąży porobiły mi się straszne pajączki na nogach i to całych!!! Nie wiem co z tym zrobić, chyba to działka dermatologa, chciaż nie jestem pewna, czy kosmetyczka by coś tu zdziałała. Jak mi to nie zniknie, to koniec z gołymi nogami latem. Kurcze szkoda. :-(Czy wy też zauważyłyście coś takiego u siebie?

Ja tez mam taki sam problem .tylko,ze ja mam jeszcze na jednej lydce zylaki dosc wyrazne.:-( .narazie poprostu one sa ale pewnei zdecyduje sie na zabieg jakis..jesli sa male pajaczki to moze kosmetyczka cos zaradzi jakis zabieg..u mnie to juz niestety dermatolog potrzebny....narazie przejmuje sie bardziej tym falakiem na brzuchu,ale pewnei jak lato przyjdzie to i problem pajaczkow powroci....ja naszczescie tez nei mam rozstepow uff jedno co dobre:-)

Ja mam tylko te rozstepy ktore juz kiedys mialam czyli na udach, ale na szczescie brzusio gladki!!! Pajaczkow nie mam i nie wiem jak na to zaradzic!!! A wy juz nie przesadzajcie ze macie duze brzuszki!!! To normalne ze flaczki kazda ma po porodzie tylko jedna wieksze a inna mniejsze!!! Nie znam matki ktora ma krotko po urodzeniu "kaloryfer" na brzuszku!!!

Masz racje Kreciku ,ale wiesz z,e kobiety zawse narzekaja:tak: ..taka nasza natura ,ze wciaz cos nam nie pasuje w sobie ..no to teraz przyszla kolej na brzuszek hehe a w lato pewnie bedzie pupa hihi:-)

reklama
Wiem ,bop sama do takich naleze ale staram sie kontrolowac!!! hihihi

A co ma ta kobiecina powiedziec???

Do góry