reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Wiola,brzusio miałaś pokaźny to fakt ale,że ładniutko wyglądałaś to kolejny nie zaprzeczalny fakt!!!

Chyba Kociu ,okrąglutko hi hi hi,:-D :-D to wy laski ładnie wyglądałyście a i teraz już z was laseczki się zrobiły,mój to tylko się wami zachwyca jak tylko pozwolę mu oglądać zdjęcia:-) :-)

Okrąglutko i owszem ale ślicznie też!I proszę się tu ze mną nie spierać!Widać jacy oboje byliście szczęśliwi!!!

A ja dostałam wczoraj maski do włosów i oczywiście od razu poleciałam na głowę nakładać(Wioluś,Ty myjesz najpierw włosy jak tam jest napisane?)bo myślałam ,że Niunia jak zwykle ładnie po kąpieli uśnie i...chodziłam z tym na głowi przeszło 3 godziny bo Mała spac ani myślała!!!Dziś zresztą tak samo-obecnie gada do karuzelki...

A ja kupilam szampon i odzywke z czarnej rzepy i tabletki z wyciagu ze skrzypu polnego, bo tej maseczki tutaj nie ma, ale jeszcze ampulki jakies fryzjerka mi polecila, jutro kupie, bo za chwile olysieje:-)

No wlasnie dziewczyny macie jakies dobre rady na wypadanie wlosow? jak mam myc wlosy to jestem cala chora tak nie lubie:no: bo wszedzie jest ich pelno potem..o czarnej rzepie slyszalam ale te tabletki ze skrzypu na mnie nie dzialaja//Martus daj znac co to za ampulki tez polece i kupie ,mam nadzieje,ze w polsce one beda:-)

Super podobno są ampułki Vichy z aminexilem czy jakoś tak,jeszcze preparat Inneov z apteki,ja z braku kasy narazie stosuję maseczke z oleju rycynowego,żółtka,cytryny i ampułki Biostyminy z apteki,już 2 razy stosowałam i jest lepiej,polecam 2,3 razy w miesiącu! Nakłada się na umyte włosy w ciągu dnia na ok 3 godzinki i chodzi z folią na głowie i ręcznikiem a le potem włosy są miękkie i cebulki odżywają!

reklama
OLEŃKO ta maseczka tak samo działa :-) :-) ,też trzymasz przez 30 minut na głowie pod przykryciem ale tak jak mówisz też super ,stosowałam ale nie chce mi się już bawić z tym i poszłam na łatwiznę ale jestem strasznie zadowolona z tej maseczki bo inaczej to bym pewnie wyłysiała:-D :-D :-D

Do góry