reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Eeee ja tez chce zeby moj pepek został na miejscu;-):-p
Co do lini to podobno u wszystkich robi sie tylko nie u kazdej tak mocna;-),u mnie juz tez jest ciemniejsza a i brzusio mam bardziej na tej lini owłosiony:-D

Harash no sliczny sliczny:)
mi kolezanki z uczelni nie uwierzyly ze jestem w ciazy stwierdzily ze brzucha nie mam i ze je wkrecam:p a przeciez cos tam mam:p

tez mam ta linie i Ola ja zauwazylam ze wlasnie mam wiecej wlosow na brzuchu tzn kolo lini gdzies tak mniej wiecej hehe:p mam nadzieje ze one zniknal ;) jesli chodzi o pepek to moj raczej nie wyjdzie na "wierzch" bo mam taki wklesly hehe:p

reklama
Hars, fajny brzunio :-D
mój pępek na miejscu i krechy nie mam. zresztą mówicie, że brzucha też nie mam, to co ja będę się wypowiadać :-p fakt, że mogę go ukryć i cycuchy wystają i robią daszek, więc nie zmoknie :-D a myślałam, że jak zacznę zajęcia na uczelni, to ludziska zauważą, ale chyba jeszcze troszkę go pochowam...
Ale wiecie co, mi się chyba w biodra mocno rozeszło mimo wszystko, bo w brzuszku już mam obwód 97.
I mam takie głupie pytanie, gdzie się mierzy obwód bioder? Zaraz pod brzuchem czy w najszerszym miejscu, czyli gdzieś w połowie pośladków mi wychodzi?:-p
A brzunio mierzyłam w podbrzuszu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry