reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a powiedzcie mi kochane czy po ciąży pępek wraca do normy?bo uważam że mój pępek jest cakiem fajny i jakby po ciąży miał się zmienić to będę płakać
![]()
ja mój też chcę na powrót!!!

H
Harsharani
Gość
a to juz indywidulanie. Raczej tak, ale moja znajoma miala operacje, bo jej zostal wypukly...
ja miałam kreskę, urodziłam synka, teraz na razie nie mamczyli z tymi kreskami i płcią,to też bujda
czyli kolejan bujda no coz hehe
futrzakowa -tak wraca do normy...... niegrzecznym dziewczykom tylko zostaje;-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
futrzakowa -tak wraca do normy...... niegrzecznym dziewczykom tylko zostaje;-)
o nie!...

magdzior1985
Fanka BB :)
Harsharani - śliczny brzusio
poziomki
mama 00 08 11 13 15
HARSH piękny brzusio!! Wspaniale się zaokrąglacie
) Tylko pozazdrościć
Harash no sliczny sliczny
mi kolezanki z uczelni nie uwierzyly ze jestem w ciazy stwierdzily ze brzucha nie mam i ze je wkrecam
a przeciez cos tam mam
tez mam ta linie i Ola ja zauwazylam ze wlasnie mam wiecej wlosow na brzuchu tzn kolo lini gdzies tak mniej wiecej hehe
mam nadzieje ze one zniknal
jesli chodzi o pepek to moj raczej nie wyjdzie na "wierzch" bo mam taki wklesly hehe
mi kolezanki z uczelni nie uwierzyly ze jestem w ciazy stwierdzily ze brzucha nie mam i ze je wkrecam
tez mam ta linie i Ola ja zauwazylam ze wlasnie mam wiecej wlosow na brzuchu tzn kolo lini gdzies tak mniej wiecej hehe
reklama
K
koncia
Gość
Hars, fajny brzunio 
mój pępek na miejscu i krechy nie mam. zresztą mówicie, że brzucha też nie mam, to co ja będę się wypowiadać
fakt, że mogę go ukryć i cycuchy wystają i robią daszek, więc nie zmoknie
a myślałam, że jak zacznę zajęcia na uczelni, to ludziska zauważą, ale chyba jeszcze troszkę go pochowam...
Ale wiecie co, mi się chyba w biodra mocno rozeszło mimo wszystko, bo w brzuszku już mam obwód 97.
I mam takie głupie pytanie, gdzie się mierzy obwód bioder? Zaraz pod brzuchem czy w najszerszym miejscu, czyli gdzieś w połowie pośladków mi wychodzi?
A brzunio mierzyłam w podbrzuszu

mój pępek na miejscu i krechy nie mam. zresztą mówicie, że brzucha też nie mam, to co ja będę się wypowiadać

Ale wiecie co, mi się chyba w biodra mocno rozeszło mimo wszystko, bo w brzuszku już mam obwód 97.
I mam takie głupie pytanie, gdzie się mierzy obwód bioder? Zaraz pod brzuchem czy w najszerszym miejscu, czyli gdzieś w połowie pośladków mi wychodzi?

A brzunio mierzyłam w podbrzuszu
Ostatnio edytowane przez moderatora: