Generalnie ujmując trzymamy fason kobitkiDziewczyny - super brzuchy, super cyce. Niejedna by wam pozazdrościła.
Ja juz cycków nie zazdroszczę, bo K. stwierdził, że moje są suuuper. Trochę urosły, ale nie za dużo i bardzo mu się podobają.
A po wizycie u doktorka wiem, że waga +1 kg![]()
reklama
Teraz cyc to jeszcze nic, po tygodniu karmienia to na jednym można głowę położyć a drugim nakryć;-)- tak mój M mówi
.
ahhaha ale mnie rozbawilas hahahahhahahhah
cliford
Fanka BB :)
Eeeeejjjjj.....zauważyłam właśnie ,ze mój pępek zrobił się jakiś większy i nie jest już taki fajny głęboki

To normalka- każdą z nas to czekaEeeeejjjjj.....zauważyłam właśnie ,ze mój pępek zrobił się jakiś większy i nie jest już taki fajny głęboki![]()
No jasne- wyglądam szaro buro i ponuroMilutek, jaki milusi brzuszek!!! Piękne to Twoje M-2. No a cyc... hmmm, mąż z pewnością zachwycony ;-) I co ty gadasz, ze staro na buzi wyszłaś?! Ty młodziutka i świeżuteńka jesteś jak wiosenka!
Ale bardzo dziękuje za pochwalę mojego M2
magdzior1985
Milutek - to Twoje M2, co tu dużo mówić: śliczniuchne:-)
nikusiazory
milutku- ale brzuchoooo
pikny dziolcha pikny
dziolcha pikna, widok pikny
cala fota pikna
ajjj....
bosa-
ale sesyjka....figurke to ty masz niczego sobieee...ale fajnie widac jak coraz to wiekszy sie robi:-)
kasiulka- no to juz jest ciazoweczka:-):-)

bosa-

kasiulka- no to juz jest ciazoweczka:-):-)
reklama
Dzisiaj mam Baby Bump Appreciation Day czyli po naszemu Dzień Uznania/zachwytu nad Brzuszkiem! Jakoś mi dzisiaj z nim dobrze, póki co ciąża fajnie robi mi na akceptację własnego ciała. Póki co ;-) Pewnie jak zacznie mocno się zmieniać, nie będzie tak łatwo. Ale póki co - czuję się z tym brzuszkiem fajnie. Na tej fali aż zrobiłam sobie w lustrze zdjęcia! A co - w końcu normalnie nie widzę, jak wyglądam. Jak się przyjrzałam brzuszkowi z rana rozebranemu, to na wieczór - ubrany oglądam: