• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Babonka wreszcie ktoś ma brzuszek jak ja,tylko ja w 16 t-c :) :D hihi ja na wadzę + 1kg waga 43kg wciąż... mogłoby zostać ehehe

IMGP8344.jpg z wczoraj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
joa - w końcu to 5 miesiąc :) zastanawiam się czy nadal będą rosły w tak zastraszającym tempie?? u mnie widać wyraźny progres już po 3-4 dniach...nie wiem jak pod koniec będę siedziała przy biurku - chyba z klawiaturą na brzuchu... a mysz? Twój brzuszek wygląda bardzo zgrabnie, więc nie musisz się martwić.

justyna - fajne krągłości

śliczne brzuchy dziewczyny?

Babobka 16 tydzień to już 5 miesiąc?
zdurniałam myślałam że od 18tego

a powiedzcie mi czy mozna coś czuć nad pępkiem? czy dziecko i macica jest cały czas pod pępkiem , bo pod pępkiem mam tylko twardniejący brzuch ,

śliczne brzuszki :):)
ja póki co 1 kg do przodu
od czwartku brzuszek poszedł wyżej i tak nie wiem jak to opisać był dotąd ustawiony w poprzek a teraz jest tak na pion:-D ale zakręciłam

mgiełka rzeczywiście i mnie teraz nad pępkiem:):) a pod nim to tak siedzę to nawet miększy brzuszek jest

Dziewczyny piękne brzuszki. Powiem Wam że wyglądacie już super ciążowo. Ja jednak trochę się zmartwiłam, bo w ubraniu wyglądam jakbym była objedzona, a nie w ciąży. To już przecież 5ty miesiąc i ponad tydzień. Tak powinno być? Trochę mały przyrost :confused:

reklama
Storczykowa- u mnie rano to prawei brzucha nei widac a wieczorem podobnie jak u Ciebie wyglada jakbym sie objadla;-)

Justyna- Sliczna pileczka:-D

Joa- nastepna chudzinka na forum, a brzuszek juz calkiem spory

Silver , Babonka- no tutaj to juz prawdziwe ciazowe brzuszki :-):-):-):-)

Jagoda, Kota- no juz cos tam powolutku zaczyna Wam rosnac:-p (ale tak powolutku;-))

Madziulka- Calkiem spory jak na 15 tc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry