• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
w pierwszej ciąży dobiłam do równego metra w pasie (dzień przed porodem) :)), wtedy startowałam jakoś z ok.60cm, teraz nie mam pojęcia ile cm miałam przed ciążą i nie wiem ile mam teraz, uroki przeprowadzki, kiedy wszystko ginie :/

same misski :-) waga 43 kg ? no poglatulować ale przy moim wzroście trochę źle bym wyglądała :szok:
ja ma 175 cm i waże narazie 62 kg ( 4 na plusie) a obwodu nie znam bo dzieczyny zapodziały miarę .
po dwóch porodach zawsze miała do zrzucenia 5kg tego co pozostało. niby tylko tyle ale łątwo nie było .

Ja po porodzie miałam już -2kg od wagi sprzed ciąży :szok: a w domu jak ubrałam spodnie, to mi spadły! śmiałam się, że dwie lekarki które mi cc robiły zrobiły od razu plastykę brzucha :-D

Cat - ja tobie mogę przybić piątkę. Po porodzie miałam nadzieję, że więcej spadnie, a tu lipa... Najgorsze, że rozciągnięta skóra na brzuchu z siatką rozstępów została już na zawsze :zawstydzona/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry