• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Huuuura pozazdrościć urody :-) , ciążowego brzuszka nie widać . Buty są rewelacyjne , zdradź gdzie je kupiłaś ?

ja od ostatniej wizyty mam 2 kg na + , narazie trzymam się ...

reklama
Jutro wkleję skan karty ciąży (start 52,3kg) i aktualne zdjęcie z wagi. Ja niestety widzę gdzie to jest upchnięte- boczki, tyłeczek, nogi i ciut w biust. WIEM- TO SIĘ NAZYWA CIĄŻA...
Dobrze, że obiektywni widzą to inaczej. Oj dobrze! Mi na przykład w pracy potrafią w oczy powiedzieć: "oooo, jak utyłaś!". Niby w żartach, ale mnie to rusza.
Jakbym nie miała innych problemów, nie?!

Butki- Cropp (dziwne nie?) zazwyczaj kupuję tam bluzy i koszulki- a tu?! buty. Spieszcie się! Babki strasznie się koło nich kręcą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Huuura---------ale z autopsji wiem, że po ciąży można schudnąć i być szczuplejszą niż przed ciążą (ja tak miałam):-)

A to ja i moje 5 c-io miesięczne szczęście :-)

DSC06922.jpg

Dziewczyny! dawno tu nie zaglądałam :) Domki zaczynają być domami... niedługo wille będziemy mieć :) Mnie tylko cieszy rosnący brzuch i nie ma czegoś takiego jak "norma rozmiarowa", więc nie przejmujcie się głupimi komentarzami, że za mały czy za duży jak na ten etap... każdy jest inny i to jest piękne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry