reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

a moja tesciowa jak ja pewnie zobacze w swieta bo prawdopodobnie jak mąz bedzie miał wolne to pojedziemybo ona z mazur a my z wlkp to zacznie mi dowalac ze na uj cie było to odchudzanie bo schudłamz z 73 na 55 ale 55 to u mnie anoreksja juz ;/ rzebra na wieszchu . narazie mam 65 kg ale i tak pewnie mi dowali , choc jak bym miała miec teraz z 80 cos to wole juz miec te 65 ;)

reklama
Asinka ja tez mam brzuch ogromniasty a przytyłam 0.5 kg...natomiast schudła mi buzia , biodra i nogi i ciągle słyszę , że urodzę jakieś maleństwo:-D Śmiać mi się chce z tych tekstów i olewam te mądre gadki:-)

eh, skąd ja to znam.
"bo dziecko się wychudzone urodzi, będzie sama skóra i kości", ciekawe tylko, że lekarze nic nie mówią na mój spadek wagi, a młody ładnie rośnie w brzuchu.

Ewelinka pewnie, że nie ma się co przejmować... każda ciąża inna i to pod każdym względem... Moja mama zawsze mi opowiada, że jak jechałą ze mną rodzić to jej nie chcieli na oddział przyjąć bo gdzie ona w ciąży... taki miała mały brzuch. I ja z kolei na odwrót teraz wysłu****ę... Ona miała taki mały to jak to możliwe, że mój taki nie jest a wręcz szybko rośnie... eeech... tak już jest...

Współczuję Kobietki. Ja w tym wypadku korzystam na byciu poza granicami kraju:-D Choć pewnie w grudniu się nasłucham od Ciotek, bo przyjaciele i Najbliżsi mądrzy i głupot nie gadają:-)
Tutaj jedyne co usłyszałam to "czy nie jestem za młoda" co przyprawiło mnie o atak śmiechu i dobry humor na kilka dni, jako że w styczniu skończę 32lata:-D

A to jeszcze ja pokażę mój brzuszek: jakość bardzo słaba - zdjęcie z telefonu, zgubiłam kabel od aparatu a wejścia na duże karty pamięci nie mam:( w gratisie jeszcze mój jeden kot się nawinął:D

aaaa 22 tydz:)

Załączniki

• 2012-11-16 11.39.10.jpg
    2012-11-16 11.39.10.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 71
  • 2012-11-16 11.41.10.jpg
    2012-11-16 11.41.10.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 70
  • 2012-11-16 11.48.56.jpg
    2012-11-16 11.48.56.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 72
reklama