Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sylwia781122 czemu ma być Ci wstyd??? Mi będzie wstyd bo jak byłam młodsza to podgalałam sobie brzuch tzn miejsce od pępka w dół i teraz mi rośnie kilka czarnych włochów hahaha
ej magdzik ja mam takie sam brzuch tylko u mnie to nie ciazowy tylko taka mam urode, ze zawsze mi cos wystaje. jak nie jest w ciazy to caly czas chodze na wciagneitym hehe :-) a teraz sobie odpuscilam ;-)
wow! Magdzik masz już całkiem okrąglutki ciążowy brzuszek, super! Ponoć w kolejnej ciąży szybciej brzuszki widać, dziewczyny wstawiajcie zdjęcia, będziemy mieli co później porównywać jak zaczną nam jeszcze bardziej rosnąć!:-)
to fakt brzuszek już ładnie widać ale to pewnie tez zasługa tego że non stop buzią ruszam ale jakoś nie potrafię odmówić sobie jedzenia szczególnie wieczorową porą