Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak, chociaż teraz to on ginie przy brzuchu. Śmiałam się z moim T., że gdyby biust w ogóle nie rósł w ciąży, to na takim etapie byłabym chyba wklęsła pod szyjąAgucha masz śliczny okrągły brzuszek i widać że rośnie ci tylko piłeczka bo przy tym jesteś szczuplutka. Aaaa no i jaki cyc konkretnyzazdroszcze
![]()
Oddam chętnie, bo mam tylko jeden biustonosz, który używam na okrągło, a jak piorę i nie wyschnie to muszę w takim od kostiumu występować@Olgi89 nie wiem gdzie ta armata, ale Ty wygladasz slicznie
@Agucha swietna masz pileczke [emoji7] I jaki biust [emoji41] oddaj troche haha [emoji14]
A to my w 32tc. Czuje sie jak wieloryb, dysze przy najmniejszej aktywnosci. Jak ogladam fotki z kwietnia to nie wierze, ze bylam taka chuda i lekka [emoji23]Zobacz załącznik 776716 Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tez mam jeden i piore [emoji23]O tak, chociaż teraz to on ginie przy brzuchu. Śmiałam się z moim T., że gdyby biust w ogóle nie rósł w ciąży, to na takim etapie byłabym chyba wklęsła pod szyją
Oddam chętnie, bo mam tylko jeden biustonosz, który używam na okrągło, a jak piorę i nie wyschnie to muszę w takim od kostiumu występowaćto przez mały obwód pod biustem, stanik prawie 200 zł w takim rozmiarze, a poźniej już go nigdy nie ubiorę.
i ja tezTez mam jeden i piore![]()
zastanawiam sie jaki mam rozmiar kupic do karmienia... ????