reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

1470669561-btl5dj.jpeg

Waga startowa 53, teraz 57 czyli +4 kg

Tydzień 22+3 dni

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma ciąży - jest ciąża [emoji23] Zobacz załącznik 766736

cb7wugpju04jz4q8.png
Jakie laski !!!!

reklama
Patyczaaaaki :D normalnie kocham wasze ladne brzuszki :)

A ja od dzisiaj dostałam miano kaczki i cała rodzina tyra mnie że tlusciochy jestem iam się odchudzać, bo wyglądam na grubasa a nie kobietę w ciąży .
Cieszę się że chociaż wy wyglądacię pięknie i możecie w pięknych ciążowych ubraniach chodzić :)

Patyczaaaaki :D normalnie kocham wasze ladne brzuszki :)

A ja od dzisiaj dostałam miano kaczki i cała rodzina tyra mnie że tlusciochy jestem iam się odchudzać, bo wyglądam na grubasa a nie kobietę w ciąży .
Cieszę się że chociaż wy wyglądacię pięknie i możecie w pięknych ciążowych ubraniach chodzić :)

Moja droga, też dostałam miano kaczki bo jak chodzę to zaczynam na boki się kiwać. Moj młodszy syn podlapal i mówi teraz na mnie "mama kaczka" a siebie określa kaczuszką :) ale słodkie jest to że przychodzi i mówi do brzucha.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry