reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
martolinka, gochson dziękuję za rady. Na pewno dzisiaj się dostosuje bo już mam dosyć. A nie chce dopuścić do takiego stanu, ze tylko leki mi pomogą.

Edytka- jak opuchnięte nóżki? Mam nadzieję, że już lepiej, ale tak jak mówią dziewczyny zapytaj lekarza o co chodzi, bo nie ma żartów...
Reniuszek, Kliki- dobry na anemię jest też sok z pokrzywy, tylko nie może być na alkoholu- zapytajcie w aptece. Swego czasu był właśnie taki ziołomiód pasteryzowany z pokrzywy, ale nie wiem czy jeszcze jest...
Dziewczynki z bolącymi brzusiami- mam nadzieję, że u Was spokojnie, a maluszki fikają-buziaczki dla Was.
G_agnes- kuruj się-herbatka z cytrynką, syrop z cebuli i czosnek to zestaw który mi pomaga najbardziej.

Tak tak ! MamiDo masz racje :D mama mi to wciska caly czas ! jest dobre bo tez rozluznia jelitka, wiec niweluje w jakims stopniu zaparcia :))

NOWA LISTA KWIETNIOWYCH MAM !

Dziewczynki Kochane jak wyżej, będziemy miały nowa listę kwietniówek.
Dane takie jak :
imię
płeć - jeśli nie chcemy znać to proszę o info :)
wybrane imię/imiona :)

proszę wysyłać do mnie prywatnie :))

Dziewczyny mam pytanie, dziś pod prysznicem, zauważyłam jakiś osad na sutkach, potarłam lekko i zszedł, ale kiedy wyszłam spod prysznica i się wytarłam, zauważyłam, że sutki znów delikatnie mokre. Ścisnęłam delikatnie - i faktycznie wypływa jakaś bezbarwna wydzielina. Myślicie, że to już siara?

Wiem, wiem, już nawet nie dotykam :p A powiedzcie, picie bawarek na prawdę pomaga na ilość pokarmu po porodzie czy to tylko kolejny zabobon? :)

reklama
Kivinko-jak dla mnie zabobon, co ma piernik do wiatraka, po prostu trzeba duzo pic, najlepiej wody i dobrze sie odzywiac, pamietac o witaminach i dobry pokarm sie sam bedzie produkowal :-)
Edytka-daj znac co lekarz na te puchniecia.

Do góry