reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Andula nas ze spaniem w dzień się popsuło, a wcześniej z nie było z tym problemu:baffled: Antek zanim zaśnie to nawalczy się ze mną jak oszalały, śpi krótko ok pół godz. i na dodatek budzi się strasznie niezadowolony:-( w nocy na razie nie jest źle oby się nie popsuło;-)
a dziś moje Dziecko oszalało i musiałam mu dać więcej mleka niż zwykle i gratis zmuszona byłam otworzyć Bebiko 2 smaczny sen:baffled: o 18ej zjadł 120 ml mleka (jeszcze 1), a po 19tej po kąpieli wypił najpierw 120 ml (Bebiko 2)- był ryk, dorobiłam 90ml i Mały wypił wszystko i zasnał przy butelce:happy: nie wiem co się z Nim dzieje ciągle jest głodny:zawstydzona/y: pije po 150 ml mleka, moje cycki, purre, jakiś owoc lub deserek, chrupki i biszkopty (tak na zakąski) i ciągle głodny:angry: boję się dawać mu więcej żeby brzuszek nie oszalał:zawstydzona/y: chyba rośnie mi Pasibrzuch:-p

reklama
Kate apetycik napawde imponujacy ale najwazniejsze ze Antos trzyma super linie nie jak moj Misiak -Kuleczka;-):-)
Misiak wlasnie zjadl sztuczne mleko 250 daje juz mu wiecej z nadzieja przespania wiekszej liczby godzin jutro dam znac o efektach:tak:

Marcik - fajny ten Twój Kubuś:-)
ja po 7 mcu też spróbuje małej dać kaszkę na gęsto, a co do chruek i biszkoptów - to jakie wy kupujecie?

U nas w dzień uczę go zasypiać w łóżeczku,nawet nam to wychodzi z tym że Maksiu śpi krótko bo ok 30 min.Ma tych drzemek ok 3-4 dziennie.Wieczorem zasypia sam.Ale w nocy niestety się budzi chociaż dziś już było minimalnie lepiej bo o 20.30 zasnął obudził się o 23.20 to go chwilkę nakarmiłam i spał do 4 a następna pobudka była po 7 także w sumie tej nocy były tylko 2.Mam nadzieję że będzie już lepeij bo potrafił się budzić nawet 6 razy

Marcik, ale Twój synek wcale na chuderlaczka nie wygląda:tak::-D
Kate a co się dziwisz? - chłop, to i zjeść musi:-D Smacznego Tonio!

Marcik Kubus sliczny i dzis ma 6miesiecy. Duzo zdrowka dla Niego:-)
Michalinka tez na nowo uczy sie zasypiac sama. Wczoraj ja polozylismy do lozeczka a ona wryk. Widzialam ze jest juz spiaca to nie wyjmowalam jej. Zasnela po 15min. W nocy to samo ale to juz maz przeja paleczke i zasnela w lozeczku. A w nocy karmienie 1 lub 2, w dzien z cycka teraz wiecej bo marudzi.

reklama
Surv wysiadam ze śmiechy na Twoich tekstach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (ale jak coś, to mam duzo znajomych dziennikarzy, powiedz tylko kiedy, to ich wyślę do ciebie:-D:-p:-D
Jeśli chodzi o spanko to moja co 2-3godz. się budzi w nocy na cycka, pochlipie i idzie dalej spać i tak mi się wydaje, że Mała się nie najada (kurcze mam chyba jakieś odłuszczone mleko:-:)-() ale nie wiem jak dawać z butelki, próbowaliśmy dawać moje odciągnięte mleczko, pisk, krzyk, soczki, herbatki też z butelki nie idą:wściekła/y: ona jak dostaje butle do buzi to najpierw bawi się smokiem a później zaczyna krzyczeć....
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!

Do góry