reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

chociaż ostatnio oglądałam zdjęcia Kornela jak byl w wieku Tosi i potwierdzam to co głoszą wszyscy nasi znajomi- Tosia to taki mały klonik Kornela:rofl2: (zresztą na zmkniętym wam pokażę:happy:) a co sie z tym wiąże, Tosia też w ojca poszla:baffled::nerd:
Tosika to czas na nastepne moze trzecie pojdzie w mamusie;-) trzeba probowac do skutku;-):tak:

reklama
Ja i M mamy raczej jaśniejszą karnację, ja się zawsze opalam na taki jasny brąz, M po słoneczku jest ciemniejszy. Młoda narazie jest ok, blada nie jest, ale pomarańczowa też nie, taka w sam raz.
Dzięki za rady odnośnie łapania moczu, będziemy próbować w poniedziałek.

u nas z karnacja to tez tak srednio bo ja jestem bladzioch a M troche ciemniejszy, Maly na razie blondynek ale skore ma ciut ciemniejsza wiec moze jest nadzieja na bruneta z ciemna karnacja;-) te blond wlosy tez nie wiem skad sie wziely bo ja brunetka i M tez brunet, no i niebieskie oczka...kosmos wogole:-D

Andula -dowcipnisiu:-D:-D:-D:-D nie, raczej nie:-p nie na moje zdrowie, aczkolwiek mój M chodzi za mną usilnie:rofl2: ale ja jestem twarda:confused2:
M ma racje macie sliczne dzieci widac geny dobre. Tosika jak malutka podrosnie moze znowu przyjdzie ochota na bobaska;-)
Ja to bym chciala mic trojeczke :tak:

U nas z karnacją będzie kiepsko:-Dja blada opalająca na czerwono, a M na lekki brąż:sorry:
Tosika no może jeszcze jedno:-D:-D:-D:-D
Andula oby się spełniło marzenie:tak::-):-):-):-)

Kubę coś wysypało, teraz nie wiem czy wysypka jest z 3 dniówki czy z alergii:sorry:
Dziewczyny których dzieci miały 3 dniówkę gdzie ta wysypka się poajwia i jak wygląda?napiszcie proszę bo nie wiem czy odstawiać małemu jedzenie:baffled:

Kicrym, Florka miała tylko na tułowiu, ale za to dość dużo, taka gęsta czerwonawa kaszka. A i jeszcze nieco kropeczek na karku miała. A miał Kubuś wcześniej gorączkę? Bo wysypka kończy trzydniówkę i wychodzi dopiero po ustąpieniu gorączki, choć wiem, że zdarza się i forma tylko z wysypką.

Surv miał, ale najwyższą 38,1 własnie mniej więcej przez 3 dni, tego 3 dnia to już było ok 37,5 nie więcej:eek:
No własnie Kuba ma taką kaszkę ale nie chropowatą tylko takie plamki i ma to na tłowiu, głowie i na skroniach. To może tak jak u Olgi go wysypało i wcale to nie były zęby (bo ich nadal brak) tylko 3 dniówka:sorry:

Dzisiaj mój syn pobił rekord spania- spał od 20.00 do 5.15:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::-)chwalę bo się narazie nie nastawiam że tak już zostanie, bo od rana marudaaaaaaaaa:crazy:

reklama
Kicrym, to na 90% trzydniówka. Na razie nie odstawiałabym produktów potencjalnie alergicznych tylko parę dni poczekała, czy nei zejdzie.
No i gratuluję długiego snu! U nas dziś lekki marud przed północą, jak sądzę w celu zdyscyplinowania matki, ale potem spała do 6 rano.....z tym, że w poprzek łóżka, a my z M znowu wisząc na krawędziach:-p:-p:-p

Do góry