reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ha, a próbowałyście usunąć kupę siedzącemu dziecku?:-) Florka, od kiedy nauczyła się siadać, za chiny ludowe połozyć się nie da, nawet śpi na siedząco, no i pieluchy też by tak najchętniej zmieniała...
No i chyba muszę pożegnać się z myślą o kupowaniu lalek, bo moje dziecko dziś dorwało się do kosza synów swoich rodziców chrzestnych i z dzikim zapałem rządziło wśród autek i motorów

No i chyba muszę pożegnać się z myślą o kupowaniu lalek, bo moje dziecko dziś dorwało się do kosza synów swoich rodziców chrzestnych i z dzikim zapałem rządziło wśród autek i motorów

Surv - brzmi co najmniej interesująco. Na siedząco kupsztyla jeszcze nie zmieniałam, ale zapewne wszystko jeszcze przede mną

Do hitów małego odkrywcy dorzucam zużyte Papmersy

Czasami w szale twórczym rzucę takowe (w woreczku foliowym na szczęście) na podłogę, a potem na tę samą podłogę położę młodzież. Gdzie skieruje pierwsze kroki??? W stronę Pampersa. I nie o woreczek chodzi, bo to też mamy sprawdzone

O zgrozo

Trudno upilnować

Do hitów małego odkrywcy dorzucam zużyte Papmersy

pabla27
Fanka BB :)
Surv - moja też lubi autka - u mojej teśiowej z racji posiadania 4 wnuków same samochody do zabawy i Lena je uwielbia:-)
Renia,Kicrym - u mnie też koszmar przewijania, młoda od razu na brzuch i ucieka, siłą ją muszę trzymać na plecach i nogi trzymać żeby pieluchę założyć
I łazienka i kuchnia u nas też hit, ale kino domowe i tv wciąz na 1 miejscu
Renia,Kicrym - u mnie też koszmar przewijania, młoda od razu na brzuch i ucieka, siłą ją muszę trzymać na plecach i nogi trzymać żeby pieluchę założyć

I łazienka i kuchnia u nas też hit, ale kino domowe i tv wciąz na 1 miejscu

a ja zapomnialam się pochwalić- Tosia dzisiaj dwa raczki zrobila (kurcze niewiem jak to inaczej nazwać
) ale chodzi o to, że przesunęła się z dwa razy i bach na brzuszek i za chwilę znowu z dwa raz i bach;-):-) wreszcie mój leniuszek się rusza konkretniej

Izabelka
Oski i Wercia
a Wercia starsznie kopie- jak konik, tez mi duzo czasu zchodzi na przewijanie; a dzisiaj nauczyla sie turlac, wiem pozno-leniwa bestia; czasami sie przewrocila to na ta, to na druga strone; a teraz sie turla na lozku do samego konca; zapomnialam o tym i gdy musialm uspokoic syna-wrzeszczal w nieboglosy,zostawilam ja i spadla; mamy wysokie dosc lozko,ale bylo placzu :-( mam nadzieje,ze sie jej nic nie stalo; żal niesamowity :-
-(
Brawo dla Tosi!
Wercia nie kaksaderuj tak,ale dobrze ,ze nic sie nie stało
Tak ciocie paluszek wyzałowały,że chyba naprawde przestał boleć:-)
Obcinałam dzisiaj pazurki u nóg i nawet tej nózki nie zabrał jak sie zabrałam za utłuczonego,wiec chyba jest ok.Ciotki są niezastąpione
u nas przebieranie pieluchy to tez nie lada wyczyn,a juz z kupą,to wyzsza szkoła jazdy,bo mały bach i sie odrazu przekręca
Dlatego dobrze,że w większosci kupska ląduja w nocniku,ale wiadomo wypadki tez sie zdażają
.
Wercia nie kaksaderuj tak,ale dobrze ,ze nic sie nie stało

Tak ciocie paluszek wyzałowały,że chyba naprawde przestał boleć:-)

u nas przebieranie pieluchy to tez nie lada wyczyn,a juz z kupą,to wyzsza szkoła jazdy,bo mały bach i sie odrazu przekręca

reklama
Ja się trochę wycfaniłam z pieluchami
Zu rano zawsze kupe na nocnik robi... wiadomo jak to potem w ciągu dnia, zawsze coś się jeszcze tam zdarzy ale zawijam małą do łazienki, sadzam na umywalce i myje tyłek... potem mała stoi przy wannie i na stojąco montuje pampera 

Podziel się: