reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Haha no jasne ze wchodze w to Madzia!:-D a niech ma dziewczyna cos od zycia:-D To czekamy do rocznicy czy pan maz sie wykaze:-D

Co do slubu to my z M wlasnie marzymy do duzej hucznej imprezie raczej chociaz ten pomysl z chorwackim kosciolkiem calkiem niezly, ale jak juz sami to chyba wybralabym jakies MALEDIWYYY!:))

A wyobrazcie sobie kochane, ze ja wlasnie wybieram sie na masaz relaksacyjny:) to spozniony urodzinowy, bo dopiero znalazlam czas:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, wiem Ania, ja już gadam jak kobieta po przejściach, bo też miałam tracycyjne wesele - po prostu drugi raz bym już nie chciała...Malediwy też super - ja wybrałam tańszą wersję :p

Zazdroszczę tego masażu...oj jak zazdroszczę!

Tak dojrzewa we mnie ten pomysł Magdy - to byłaby świetna okazja żeby się spotkać, przy okazji zrelaksować - musimy to poważnie przemyśleć babeczki :)))

Myślisz że trzeba będzie rezerwować dużo wcześniej? U mojego męża w pracy wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie, no i ja wrcam od września do pracy więc nie wiem na czym będę stała..
Ale ja w każdym razie chętnie, tylko musze pogadac z moim mężem, ale to dopiero jak wróci, bo na razie to jestem samotną matką :(

rozmawiałam z recepcjonistką i cena na wrzesień będzie taka jak w dniu rezerwacji. Czyli jak jest teraz promocja to ona będzie tez we wrześniu. Jak mój brat jechał to aż tak szybko nie rezerwował, jakieś 2 tygodnie wcześniej ale byli zachwyceni. Ja bym już zarezerwowała ale boję się czy przypadkiem mój czegos nie wymyśli bo ostatnio mu ciągle gadam o wyjeździe we dwoje a to miałaby być ewentualna niespodzianka z mojej strony. Cały czas myśle, bo jest tez kwestia czy ktoś mi zostanie z chłopcami na weekend. Nasza rocznica akurat przypada w sobote więc idealnie ale mój i tak musiałby sobie wolne wziąć. Tylko z drugiej strony czy to mąż nie powienien zabrać żonę gdzieś w rocznice a nie odwrotnie?

Życzę Ci Kasiu żeby mąz Cię zaskoczył. Mój tego nie zrobił. Dostałam niby prezent, ale dopiero z urodzinami (tydzień po rocznicy - niby taki połączony i jestem bardzo zadowolona), ale w sam dzień nawet wiechcia spod płotu mi nie urwał! No, ale wziełam taki scenariusz pod uwagę i rozczarowanie było mniejsze! :)

U nas skwar niemiłosierny! Nie da się wysiedzieć. Ja w pracy! Urlop mam dopiero od 1 sierpnia!

Iwona - Ech z tymi facetami! Ja bym chciała żeby mój wykazał odrobinę inicjatywy i zaangażowania a zawsze jest tak że to ja muszę wymyślać. On co najwyżej wymyśli kolację we dwoje - no ale wiesz jak to jest, każdy facet myśli o swoim brzuchu...

Magda, powinno tak być, ale jak nie weźmiesz spraw w swoje ręce to możesz się już pożegnać z wyjazdem...;-)

Super by było razem się wybrać gdzieś..ale u nas to wogole jest ciężko przez prace M..teraz juz sam prowadzi firme, ojciec wycofal sie prawie calkowicie i nie moze nigdzie wyjechac procz soboty i niedzieli. Jak zaczelysmy pisac tak o tych wyjazdach, wakacjach itd to az mi sie zachcialo z domu wybyc a M wczoraj mowi ze moze bysmy sobie na ten weekend pojechali nad morze do Międzyzdrojów własnie, jest teraz akurat tam slynny Festiwal Gwiazd.

M zadzwonil do tego znajomego Kasia co Ci pisalam, ze zapytam o miejsce, ma 3 apartamenty w Miedzyzdrojach i okazuje sie ze juz ma wszystko porezerwowane, ale wlasnie na ten weekend teraz mu sie zwolnilo miejsce i tak sie ucieszylismy bo chociaz na weekend wyskoczymy a jeszcze tak mysle ze moze M sobie wroci w niedziele wieczorem a ja z dziewczynami zostane do poniedz czy wtorku i rodzice przyjada tez do nas, bo do srody ma wolne mieszkanie. Chcielismy tez jechac jeszcze na pare dni pod koniec lipca M na weekend a ja z rodzicami w tyg czy z przyjaciolka ale niestety nie ma miejsc, chyba ze gdzies cos znajdziemy jeszcze:/

Nigdy nie bylismy nigdzie poza domem na noc z dziewczynkami wiec lepiej zacznijmy od weekendu;) troche sie zastanawiam jak to bedzie ze spaniem w dzien..moze w wozku uda mi sie je uspic..chociaz nie wiem..

Ostatnia edycja:
no widzisz, a ja już miałam się ciebie pytać o jakieś nadmorskie namiary wakacyjne ale widze że sama masz z tym problem... Ja od 2 dni szukam i jestem załamana bo te ceny! Kurcze, za nasze 4 osoby chcą po 300-400zł za dobę to razy 7 dni to wychodzi ponad 2tys! A gdzie jeszcze dojazd i wyżywienie? Może mam za duże wymagania, ale chciałabym coś na parterze i z aneksem kuchennym albo chociaż czajnikiem.

My jeździmy z dziewczynami na noc od ich urodzenia bo do moich rodziców, i moja mama usypia je na wersalce, najpierw jest szaleństwo a potem padają - więc nie martw się, dasz radę :)

reklama
Właśnie myślalam, że pomoge ale jednak to kurcze wakacje a Międzyzdroje to naprawde fajna miejscowość i ludzie z całej Polski przyjeżdżają i co kawałek jest kolejna miejscowość nadmorska, myślę, że jakby dobrze pogrzebać to cos by sie znalazlo. Mamy tam kilku znajomych ktorzy sobie pokupowali apartamenty ale takie mega ekskluzywne i tylko na wlasny uzytek, nie wynajmuja:/Niestety to mieszkanko co my jedziemy jest w apartamentowcu na 3 pietrze chyba z tego co pamietam.. troche meczarnia z dziecmi ale my na krotko wiec sie nie zdazymy zmeczyc mocno. To jest taka kawalerka wlasnie z kuchnia, wyposazona calkowicie, nie trzeba nic wozic, zadnych naczyc itp. No i cena za dobe 150zł za nasz rodzinke, wiec nie ma co sie zastanawiac! 50zł placilismy w majowke od osoby a teraz 75 bo to wakacje, a dzieci za darmo:) nie jest to jakis luksus ale normalne czyste ladne mieszkanie. Bierzemy lozeczka turystyczne wiec ze spaniem w nocy nie bedzie problemu mam nadzieje ale w dzien szkoda mi tracic czas w domu i bede probowala je uspic w wozku, spacerujac po promenadzie, teraz ten festiwal gwiazd to moze cos sie bedzie dzialo, jakies gwiazdy moze spotkamy:) jak beda mocno zmeczone to padna mam nadzieje..

Do góry