Ależ napisałyscie duzo
))

IWS starszne musiało byc to badanie!! Też bym płakała... Wogole rodzice nie powinni brac udziału w takich badaniach bo serce może pęknąć
U nas badanie wyglądało tak jak u MILENKI - zakropienie i po 15 min głebokie spojrzenie w oczka. Oczywiscie małe się darły bo babka świeciła im w oczka jakimś ustrojstwem... brrrr! Dobrze, że juz nie musimy tam chodzić;-)
BURA bardzo sie ciesze, że sie wyspałaś!!! To jest radocha wstać nawet o 6 po przespanej całej nocce
))
GEMELO nie boisz się zostawiać małego samego w wanience?? A kapanie w pojedynkę takiej dwójki nie jest złe, choc nie jest łatwo. To działanie na czas
))
YENEFER co z ta raną?? Dalej przecieka?? Współczuje... Moj M tez mi zawsze pomaga ale jak dzieci były mniejsze i się budziły w nocy, to też nie miałam sumienia budzić męza... szczegolnie jak musiał o 6 wstawac do pracy
U nas tez było dzisiaj piękne słonko i dzieci były na dworze z moją ciocią od 11 do 15!!!! Szok
Szkoda, że musicie siedziec w domu...
LIDKA jak Twoje bandziorki?? Wymyślili cosik nowego?? U mnie narazie zastój w nowościach... Kurde juz niedługo roczki będą!!!
MAsz juz plan na urodzinki??
Wiesz, kupiłam dzieciom kubki Tommee Tippee (takie zwykłe od 4 mż, nie niekapki) i piją z nich jakby to robiły od zawsze. A nie wiedziałam co wybrac, żeby sie pozbyc butelek
i sie udało:-) Do tej pory próbowałam działać z LOVI 360 i jakoś niebardzo im szło picie.
A Twoi chłopcy siedzą na nocnikach?? Bo moje

Ja sie przymierzam do zakupu dwóch spacerówek parasolek. Chcę, żeby dało sie je prowadzić osobno i żeby można było je połączyć jakimiś łącznikami. A chce parasolki, żeby były na wyjazdy bo zajmują mało miejsca w aucie.
Macie jakieś doswiadczenia w tym temacie?
Mnie dalej męczą zatoki... Już nie mam sił. Dobrze, że nie boli mnie głowa tylko teraz mam megakatar
U nas badanie wyglądało tak jak u MILENKI - zakropienie i po 15 min głebokie spojrzenie w oczka. Oczywiscie małe się darły bo babka świeciła im w oczka jakimś ustrojstwem... brrrr! Dobrze, że juz nie musimy tam chodzić;-)BURA bardzo sie ciesze, że sie wyspałaś!!! To jest radocha wstać nawet o 6 po przespanej całej nocce
GEMELO nie boisz się zostawiać małego samego w wanience?? A kapanie w pojedynkę takiej dwójki nie jest złe, choc nie jest łatwo. To działanie na czas
YENEFER co z ta raną?? Dalej przecieka?? Współczuje... Moj M tez mi zawsze pomaga ale jak dzieci były mniejsze i się budziły w nocy, to też nie miałam sumienia budzić męza... szczegolnie jak musiał o 6 wstawac do pracy

U nas tez było dzisiaj piękne słonko i dzieci były na dworze z moją ciocią od 11 do 15!!!! Szok
LIDKA jak Twoje bandziorki?? Wymyślili cosik nowego?? U mnie narazie zastój w nowościach... Kurde juz niedługo roczki będą!!!
MAsz juz plan na urodzinki??Wiesz, kupiłam dzieciom kubki Tommee Tippee (takie zwykłe od 4 mż, nie niekapki) i piją z nich jakby to robiły od zawsze. A nie wiedziałam co wybrac, żeby sie pozbyc butelek
i sie udało:-) Do tej pory próbowałam działać z LOVI 360 i jakoś niebardzo im szło picie. A Twoi chłopcy siedzą na nocnikach?? Bo moje

Ja sie przymierzam do zakupu dwóch spacerówek parasolek. Chcę, żeby dało sie je prowadzić osobno i żeby można było je połączyć jakimiś łącznikami. A chce parasolki, żeby były na wyjazdy bo zajmują mało miejsca w aucie.
Macie jakieś doswiadczenia w tym temacie?
Mnie dalej męczą zatoki... Już nie mam sił. Dobrze, że nie boli mnie głowa tylko teraz mam megakatar

A dzieci sie bawią własnie opakowaniem po princessie