reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

yhyyyyy...:tak::tak::tak:
podalam wczesniej linka do przepisu....
Bardzo polecam te muffiny..sa poprostu pyszne....mhhh to chyba malo powiedziane....przepyszne ..:-p:-p:-p:-p

Marcepanowe tez bardzo polecam i z anansem.....aaaa i zurawina...:tak::tak:

reklama
Yenefer kochana najlepsze zyczenia z okazji ukonczenia naprawde powaznego wieku!!!:D Czego by Ci zyczyc?! Szczescie masz..i to potrojne! Milosci.. masz ze hoho:D zdrowka przede wszystkim no i cierpliwosci:) buziaki:***
Tort mmmm, wyglada pyszniee:p

Co do szelek to ja nikogo u nas nie widzialam dlatego podejrzewam ze dopiero bedzie zainteresowanie! W sumie juz sie przyzwyczailam ze nigdzie nie przejdziemy niezauwazone:D I podobnie jak Ciebie Yen..strasznie mnie to denerwuje.. Tak czasem marze zebysmy byly niewidzialne:D
I tak samo jak u Was iws jak dziewczyny byly mniejsze i spaly sobie smacznie myslalam ze wyjde z siebie jak tak kazdy podchodzil i sie podniecal glosno! Bywa ze mam lepszy dzien i nawet mila jestem i grzecznie odpowiadam, ale najczesciej pokiwam, usmiechne sie i ide dalej.

Jola dobrze ze z Filipkiem lepiej i powoli wraca do zdrowka:)
Nie kus tymi muffinami:) ale bym zjadla ale piec - nie lubie niestety:/

U nas dzisiaj dziewczyny jakis gorszy dzien maja..co chwile sie kloca o zabawki, wyrywaja sobie..placz i marudzenie:/ oszalec mozna. Teraz mama zarzadzila popoludniowe lezakowanie:) leza w lozeczkach i ogladaja bajki a ja korzystajac z chwili wolnej umylam im okna w pokoiku bo jak slonce wyszlo to masakra!:)

Ostatnia edycja:
Yenefer - czy ja nieuwaznie czytam? Masz urodzinki? Wszystkiego naj! Wytrwałości i spełnienia marzeń i upragnionej wiosny!

anulka - moje tez jakies dziś marudy. Majka przed sekundą ugryzla Julkę - ale ma siniaka na ręku! Wsadzilam je do łóżeczek i jak narazie siedzą cicho bo zaraz pewnei sen będzie choc rano usypiały dosyć długo. U nas wiatr straszny!
A o oknach nic nie powiem! Nie moge na nie patrzeć już!

Ostatnia edycja:
Iws u mnie non stop Majka gryzie Julke:-D ta wezmie cos do reki u ucieka a Majka za nia i ja w plecy gryzie! Julka jest cala posiniaczona juz..wczoraj tez ja w reke tak dziabnela..sil mi juz brakuje! U mnie to nie wiem czy zasna wogole..cos sie nie zapowiada! Chca mnie wykonczyc. Rano zasypialy godzine..Teraz juz godzine siedza w lozeczkach i nie bardzo im do zasypiania:/

Yenefer a ja chyba zaraz zrobie Pancakes'y z Twojego przepisu:)

Kurcze Yenefer ja tez nie zauwazylam nigdzie ze masz urodzinki.
Kochana wszystkiego najlepszego,pociechy z dzieci i spelnienia wszystkich najgoretszych marzen!!!

Co do szelek ja tam popieram bo uzywalam dla Maxa, i gdyby nie szelki poszedl by w sina dal nieraz:-D Tak jak mowi Jola u nas na wyspach szelki to codziennosc.

Jola dziewczynki maja sie dobrze.Humory sie poprawily.Zebow brak :baffled:
Mysle ze to cisnienie dwalo sie we znaki tak bo nas glowy bolaly mmoze je tez?

Na koniec wam sie pochwle ze mam juz 4 wyprawy na miasto za soba.Jezdzi mi sie fajnie ;-) tylko.....problemy z parkowaniem mam...:dry:

Yenefer!!! Wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń :)

B084.jpg

jeszcze raz dziękuję za przemiłe życzenia! W sumie to nigdzie nie pisałam o urodzinach, onna pewnie zauważyła jak wpisywała datę w wątku o urodzinach naszych dzieci, bo urodziłam się dzień po jej maluszkach :)
Nie ma się czym chwalić, jestem już trzydziecha :))) Ale czyż życie nie zaczyna się po 30tce??:-)

Ja mam jeszcze parę miesięcy do swojej! Planujesz cos szałowego by uwiecznić ten piekny wiek? :)

reklama
Do góry