reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Yen...no zdecydowalismy sie na telewizje na karte...bo wlasciwie tylko na tvn mi zalezalo. Nadal telewizja angielska jest ta ktora ogladamy glownie.
A z tym jest dobrze ze placi sie tylko raz a potem zostaja 4 podstawowe kanaly za free. Teraz mamy caly pakiet przez 3 miesiace.

iws..no u nas tez ksiazeczka sa na topie...teraz ostatnio kupuje im w Lidl takie z naklejkami. Uwielbiaja je..:tak:

U nas takie ksiązeczki są teraz na topie:

169579.jpg

A moje dziewczyny strasznie dużo mówią o swojemu. Oczywiście "mama", "tata" i "zizi" na dzieci mówią już chyba całkiem świadomie, no i "ał, ał" na psa. Między sobą zaczynają dyskusje prowadzić.
A kanapa? Zaczęły wchodzić już na wszystkie w domu. Julka już zdazyła tygryska skoczyć przez oparcie jednej. W ostatniej chwili ją złapałam.

Zapomiałam napisać co moje córeczki zrobiły jak byłam na warsztatach i siedziały z tatą.
Było upalnie wieć tatuś zostawił je w bluzeczkach i pampersie. Siedziały sobie grzecznie pod stolikiem. W pewneij chwili idzie roześmiana Majka do taty. Brudna. Tatuś ogląda czym i widzi że Majcia nie ma pieluszki. Leci do salonu a tam na półeczce pod stolikiem Kupka. :) Nagle widzi Julkę, która ręce i część buzi ma brudną. Do tego się śmieje i rozmazuje nogą "niespodziankę" siostry po podłodze! A się ostatnio zastanawiałam - kiedy będzie ten dzień że zamiast w pieluszcze znajdę kuparajdę na ziemi :)

Ostatnia edycja:
IWS no to faktycznie niemiłą niespodzianka, ja kiedys też puściłam goła dupke a po jakims czasie znalazłam kupe na podłodze, ale na szczęście żaden nie wpadł na pomysł zabawy nią :szok:
Tak, mój ślub, ten oczekiwany laatmi wreszcie mamy za sobą, dzieci były z babcią nianią i jej mężęm, były na sesji zdjęciowej, końcówce kościoła, na obiedzie i na 3 pierwszych tańcach, potem babcia pojechała z nimi do domu, na poprawinach były 3 godzinki, pozniej przyjechała po nie babcia, pomachały mi i sobie pojechały, z babcią nianią widziały sie wcześniej tylko dwa krótkie razy :tak:

iws a fuuuuuuuuuuuuuu:-D U nas jeszcze kupki nie było na podłodze ale siuśki to już norma. Poza tym lubią sobie same zdejmować pieluszkę i biegać z gołą pupą po domu.

Lucka to gratulacje! Witaj po stronie zaoobrączkowanych! No i jak się żyje w małżeństwie??? Prawda że nic się nie zmieniło, tylko trochę ciężej na palcu:-D

Fuj! :) Chciałabym obaczyć minę taty! Mnie jak mnie - ruszyłoby, ale może nie tak strasznie jak Tatę :) Oczami wyobraźni widze jak się do tego zabiera. Od razu poleciał je wykąpać i szorował!!!

Ech wesele..
Jola my tam od kilku lat mamy pl tv,ja duzo czytam po angielsku przez 2 lata mielismy tylko irlandzka telewizje,teraz cyfre najwyzszy pakiet.Nie wyobrazam sobie nie miec pl tv.
Moje dzieci jeszcze nic od nas nie dostaly,jutro cosik rano wymysle.Mam troche problemow i szczerze mowiac wypadlo mi z glowy..
A co szpilek to meczarnia bylo przejscie dla mnie przez kosciol do oltarza w malych obcasach a co dopiero szpile.Wesele przetanczylam w bialych trampkach hih
Uwielbiam baleriny i buty z lesty z serii Kolebka bo w nich moje nogi sa jak w niebie.

aaaaa zapomnialam .Zamawiam w poniedzialek jogerka i mam nadzieje ze za dwa tyg go bede miala tak jakk obiecuja bo ostatnio mam pecha..Chocby z autem.Wyobracie sobie auto kupilismy dwa tyg temu,po wyjechaniu z salonu sie popsulo po 90 km,jest znow w salonie i ciagle go nie mamy.Codziennie mowia ze jutro,jutro..Szlag mnie trafia bo byc moze sprawa sie otrze o sad..Najgorsze ze spredalam super auto zeby wymienic na wieksze.a teraz juz 2 tydz jestem bez i mnie trafia..W miescie wyprzedaze,a ja nawet nie mam jak pojechac bo meza autem nie pojade bo za duze dla mnie i manual..buuuuuu

Ostatnia edycja:
reklama
iws..hi hi..chcialabym Twojego meza zobaczyc wtedy..:-D
Juz sobie wyobrazam go w akcji...
U nas nigdy nie mielismy takiej wpadki...no poza tym ze Ala kiedys mi narobila do wanny...:sorry2:...

luckaa..koniecznie zdjatka musisz jakies pokazac....:-)
Fajnie ze wszystko sie udalo..

gastone..no to niezle z tym samochodem!!
Co do polskiej tv to szczerze to mnie denerwuje....ogladam tylko rano DDTVN a wlasciwie koncowke bo jak wstajemy to juz tylko ponad pol godzinki zostaje potem rozmowy w toku i na wspolnej....:sorry2:..potem przelaczam na angielska..:tak:
My mamy caly pakiet ale ze sky'a

U nas tez wyprzedaze...juz letnie :-p.
A wlasnie wyszukalam super polbutki Geox'y za polowe ceny i chyba kupie juz malym na pozna jesien bo potem jak przychodzi do kupna butow to portfel cierpi...
a tak dwie pary za cene jednych...:tak: a to mamy blizniakow lubia najbardziej...:tak:

Do góry