reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Anulka szczerze to gdyby nie ta zaliczka i wszytsko, chetnie zrezygnowałabym z wesela, i przesunęła troche pozniej, bo z dzieciakami w tym wieku było trudno, a z drugiej strony chciałam mieć wszytsko za sobą.
Też nie lubie cywilnych i nie jestem za ślubami w ciąży, zrobiliśmy cywilny an którym byliśmy my, rodzice i rodzeństwo.

Każdy pytał mnie czy dzieci będą niosły nam obrączki?? :confused:

reklama
Yen - od razu blondynki brunetów! :) Ja brunetka i też za brunetami się oglądam ;) A przłączyłam się fo fejsbuka, ale jestem tylko imieniem i nazwiskiem więc nie można nic pooglądać :) Ale Wy Kochane to istne laski! To powiedziałam męzowi - jak to mamausie bliźniąt wyglądają!

Anulka - co do Majki i obcych! Wczoraj pojechałam do moich rodziców i przyjechał tez mój brat. Jak Majka go zobaczyła to schowała się za mnie a on tam do niej coś gada....a ona pocichutku zaczęła chlipać! Potem się rozpłakała na calego. Musiał ją przekupić kawałkiem czekolady w zwiazku z dniem dziecka i pod koniec dnia już nawet dawala mu całusy! Stwierdzam, że Majka boi się dorosłych mężczyzn. Za to JUlka zaczepia wszystkich na ulicy a najlepszą rzeczą do tego jest pokazywanie jaki ma brzuch i pepek!

iws hmmm ty brunetka, mąż brunet, Julcia brunetka - to czyim dzieckiem jest Maja;-):-):-D

Dawaj namiar na siebie to dodam cię do znajomych na fb :)

Moja Majeczka lubi zaczepiać facetów i bez pardonu wkłada im palce do buzi i sprawdza stan uzębienia - chyba będzie stomatologiem:-D

Yen - Albo uczy się sprawdzać potencjalnych kandydatów na męza :) A moja Majka też jakoś tak zaciekawiona jest zębami.
A czyim? No właśnie niby naszym :) więc skąd ten kolor włosów? Najśmieszniejsze, że zawsze jak chodziłam na usg to wychodziło, że Majka jest o kilka dni młodsza od Julki (raz nawet wyszło, że tydzień) :) Moja siostra też ma blond włosy choć w naszej rodzinie blondynów brak!
Dodam namiary w Grupie podwójnych :)

Ostatnia edycja:
To samo chciałam napisać z tym uzębieniem :tak: Moje na szczęście nie wkładają, dla mnie to dobrze, bo jesli tylko czymś mnie nakarmią to na drugi dzień mam w buzi afty :szok:, już mam taką letnią przypadłość
Moim ideałem w moich marzeniach zawsze był brunet, ale zawsze zakochiwałam się w blondynach i mój m tez jest blondynem i mój synuś też, w którym swierdziłam że chyba się zakochałam, bo ostatnio pomyślałam że jego dziewczyna bedzie szczęściarą jak trafi na takiego pzrystopjniakaa, taka ot ślepa miłóść :szok:

Taki mix brunet blondynka to rude dzieci powinny być :tak: hihi
Zawsze podobał mi się rudy kolor i taki planuje sobie zobic, takze bez urazy.
To może ja też fejsbuka załóże, przynajmniej srpóbuje.

Luckaa zapraszamy do fb :) A wiesz że jak byłam w ciąży to myślałam że moje dzieci będą rude? Urodziły się z ciemnymi włosami, potem przeszły etap rudości, aż w końcu im zjaśniały. Mi też się podobają rude. No i zwykle rude włosy są piękne grube i ładnie błyszczą.

Nie przejmuj się każda mama jest zakochana w swoim dziecku, a w synku to podobno wyjątkowo.

reklama
no z tymi kolorami wlsow to chyba jakas norma bo u nas dziewczyny blad z niebieskimi oczami czyli wogole nie w rodzicow...:-p

Iws...no jak juz trenuje pokazywanie brzuszka i pepuszka to ciekawe co bedzie pozniej..;-)
u mnie dziewczyny tez "alergicznie" reaguja na facetow...tzn niby jest coraz lepiej ale jakos tak zawsze jakis dystans jest.
Dobrze ze juz placze sie skonczyly na widok obcych bo jak sobie przypomne co bylo kiedys...:shocked2:
Lece poszukac Was na fb....

A potem zbieram sie na maly wypad po sklepach...sama....:-)

Do góry