Madzia, Kasia ja zamówiłam kiedyś darmowe próbki tych pieluch nocnych i rzeczywiście te mniejsze to rozmiar 4-7lat, dla naszych maluchow po pachy
Kasia oczywiscie gratuluje sukcesow nocnikowych rowniez

my powoli tez sie zabieramy, ostatnio jeden dzien dziewczyny bez pieluch, nawet udawalo sie zlapac ale jak na dwor wyszlysmy obie sie zesikaly..no i najgorsze ze z kupa sie przelamac nie chcialy i caly dzien trzymaly, zadna nie zrobila a zawsze robia po 2 dziennie ale za to Majka nastepnego dnia rano zrobila na nocnik..ale byly brawa u nas tez!

i lizak, sama wybierala nagrode

ale zimno sie zrobilo znowu i sie boje bo julka cos kicha od wczoraj:/
Widze temat alergii..cos dla mnie! od 2 tyg wyskakuje mi cos na rekach i swedzi! czasem na stopach tez jak ugryzienia komarow..raz obudzilam sie z cala twarza spuchnieta, usta silikonowe, powieki napuchniete..masakra!bylam na pogotowiu i lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie to alergia na srodki chemiczne albo kosmetyki jezeli rece, twarz..teraz wszystko jest dla mnie podejrzane..plyny, mydla, kremy..dzisiaj obudzilam sie znowu z napuchnieta twarza z jednej strony i moje swedzenie rozprzestrzenia sie..w piatek ide na testy ale te komputerowe, jak nic nie wyjdzie to zrobie z krwi jeszcze. Najgorsze ze nie moge brac nic przeciwalergicznego przed testami teraz a wapno niewiele pomaga

A co do testow alergicznych mozna dzieciom robic tylko wlasnie te komputerowe.