Witam wieczorową porą, u nas szał dzieci tradycyjnie chore, Maksikowi zaczeło sie zapalenie płuc, a Milenia ma zapalenie oskrzeli no i starszy też już kaszle poprostu niewiem już co robić zeby nie chorowały :-( ja ich z wózeczka nie wypuszczam jak jestem sama chyba że z męzem albo w bezpiecznych miejscach, tak chodzą każde w swoją strone
Jedyny plus z tego wszystkiego ze spadlo mi 2cm od tych cwiczeń i mam o wile bardziej umięśnione nogi ręce itp :-) co mnie starsznie cieszy bo zaczynam w moje ulubione dżinsy wchodzić huraaaaaa :-) iiii niemam już celulitu na udach !!!! Nawet moj mąż zauwazył kurcze nie wierzyłam w te cwiczenia ale teraz to nie przestane cwiczyc wogole hehe
Mati ciesze sie bardzo ze wszystko ok z twoim maluszkiem!!! zdrowie najwazniejsze
Jedyny plus z tego wszystkiego ze spadlo mi 2cm od tych cwiczeń i mam o wile bardziej umięśnione nogi ręce itp :-) co mnie starsznie cieszy bo zaczynam w moje ulubione dżinsy wchodzić huraaaaaa :-) iiii niemam już celulitu na udach !!!! Nawet moj mąż zauwazył kurcze nie wierzyłam w te cwiczenia ale teraz to nie przestane cwiczyc wogole hehe
Mati ciesze sie bardzo ze wszystko ok z twoim maluszkiem!!! zdrowie najwazniejsze

, jakos nie mam weny, a mysle o tym codziennie wiec chyba jednak pora przestac narzekac i brać się za siebie. Współczuję chorób, to jest masakra z tym:-(
tfu tfu tfu zeby nie zapeszyć. Teraz nasza noc wygląda tak:
Wkurza mnie to strasznie jak wszyscy maja dobrą zabawę, a ja milion obowiązków na głowie dodatkowych bo nie dość, że dzieci na mojej głowie to jeszcze musze nad "starym" piecze trzymac. Wychodząc od teściów dziwił się dlaczego Olek siada i nie chce iść, patrze a ten mu buty odwrotnie na nogi założyl, lewy na prawa nogę i na odwrót i zdziwiony.....
a zaraz po tym zapalenie płuc u Maksia niewiem co to wgole sie dzieje jakies dziwne wirusy , może te mroze teraz wymrożą te bakterie troche bo ja wymiekam
a co do kierowania to ja już zapomniałam kiedy wogole piłam na jakiejs imprezie tylko u nas to znowu jest tak ze tatuś po wypiciu to wszystko by przy nich robił, co mnie wkurza bo jednak wole zeby ich nie tykał jak za dużo ma głowie procentow dlatego pilnuje ich wszystkich sama :-)