LIDKA moje dziewczyny gadaja jak nakręcone!!! Na szkoleniu siedzą z opiekunką i ona mówiła, że biora ksiązeczki, przewracaja strony i czytają: beeeee uuuuiiii, ebebe, grrrr
Tak to mniej wiecej wygląda. A chodzenie... idzie im coraz lepiej
coraz częsciej stoją bez trzymanki i są okrutnie zdziwione - co sie dzieje
))
A szkolenie jest dla mam niepracujących, wracających do pracy. Jak dla mnie, to najfajnieszy jest kontakt z nowymi osobami. Ale ogólnie jest super
ANULKA wiesz co ci podpowiem na pleśniawki.. złap na pieluszkę siusiu dzidzi i przetrzyj tym buzie od środka... Zejda po kilku godzinach a nie po tygodniu. Nam w 4tym mż zrobiły sie plesniawki i tak je wyleczyłam. Nigdy juz nie wróciły. Wiem, że to nie jest zbyt "estetyczne" ale leczy. A spacerki sa najlepsiejsze na swiecie! Super!
BURA kurde ale Ci zazdroszcze! Pewnie jesteś chuda jak palec;-) Super
No i gratulacje dla córy (nie wiem która to)

Hmm pokoik powiadasz... Moje miały swoj pokoik od samego początku. Mysle, że im szybciej je zostawisz same w swoim pokoju, tym lepiej. Jak dzieci sa starsze, to trudniej im jest rozstac sie z rodzicami... Uciekajcie do siebie bo wam tez sie nalezy troche intymności
A dzieciom spokoju
Chcesz czekac z urzadzaniem do jesieni?? One za kilka mies beda same hasac po pokoju, wiec kupuj puzzle na podłoge w tesco, ozdoby na sciane i klej
A podłoga jest najbezpieczniejsza - z niej nigdy nie spadną jak beda sie bawic i kręcic
A to nowa ja

A szkolenie jest dla mam niepracujących, wracających do pracy. Jak dla mnie, to najfajnieszy jest kontakt z nowymi osobami. Ale ogólnie jest super
ANULKA wiesz co ci podpowiem na pleśniawki.. złap na pieluszkę siusiu dzidzi i przetrzyj tym buzie od środka... Zejda po kilku godzinach a nie po tygodniu. Nam w 4tym mż zrobiły sie plesniawki i tak je wyleczyłam. Nigdy juz nie wróciły. Wiem, że to nie jest zbyt "estetyczne" ale leczy. A spacerki sa najlepsiejsze na swiecie! Super!
BURA kurde ale Ci zazdroszcze! Pewnie jesteś chuda jak palec;-) Super
No i gratulacje dla córy (nie wiem która to)

Hmm pokoik powiadasz... Moje miały swoj pokoik od samego początku. Mysle, że im szybciej je zostawisz same w swoim pokoju, tym lepiej. Jak dzieci sa starsze, to trudniej im jest rozstac sie z rodzicami... Uciekajcie do siebie bo wam tez sie nalezy troche intymności
A to nowa ja