reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Anulka - nie karmię piersią. Nie wiem co to bylo. Nie podejrzewam przewiania bo wiatrakiem się nie chłodziłam ... już jest lepiej troszkę.

A jak znosicie powrót upału? Ja ledw żyję i moje małe też. Majka spać ie chce mimo gorąca. Po 25 minutach się budzi. Jula za to chyba i za nią - godzina i dziesięć minut.

Dzisiaj na obiadek jadłyśmy śliwki zagęszczone kleikiem. Smakowało bardzo (nawet i mi) :) Teraz czas na banany i morele.

reklama
JUSTELLA ja tez nic nie płaciłam w szpitalu, tzn nigdzie nie płaciłam za "obsługę" mojej ciązy. Przez 7 godz rodziłam sama (ja tak chciałam), a po tym czasie podjęto decyzję o cc, ponieważ wszystko juz długo trwało i chyba na 9cm rozwarcia sie zatrzymała akcja.
ANULKA no to musisz podjąć decyzję odnośnie wesela. My idziemy do naszych przyjaciół, wiec nie jest to dla nas masakryczny obowiązek:)
TTOLA dobrze, że juz ci lepiej... ach z tymi cyckami wiecznie kłopoty :D
Ja mam do sprzedania sukieneczki (fotki sa w naszym poście o rzeczach do sprzedania)- nie sa to wielkie bezy, tylko skromne sukienusie. Jak chcesz, to sobie pooglądaj:)
IWS u nas nie jest tak masakrycznie gorąco. Ale dzieci w upał siedzą w basenie. A mogę podpowiedziec ci: kąp dzieci kilka razy dziennie i bedą lepiej spały! Obiecuje:)

LUCKA, IWS I ANULKA! widzicie, że robienie jedzonka nie jest takie złe! A najważniejsze, że dzieci sie zajdają! Życzę wam mnóstwa pomysłów.

Ostatnia edycja:
Ja ostatecznie kupiłam dla Dziewczyn na chrzest sukieneczki z Endo. Teraz są spore przeceny. Nie są może jakieś mega wyjściowe ale moim córkom w balowych niezbyt do twarzy. Kupię tylko im czapeczki i opaskę i ładny sweterek plus body, no i buciczki i powinno byc w sam raz. A potem mkoże na inną okazję tez je założą.

PRINCESKA DLA NIEMOWLAKA

A pomysł z kąpaniem wypróbuję - nie wpadłam na takie rozwiązanie. Dziś jakiś dziwny dzień - małe śpią nawet nieźle. Właśnie 3 drzemka odchodzi. Tym razem już godzinna :)

Justyś80 wydaje mi się,że dziewczynki utopiły by się w tych sukienkach.

Iws też patrzałam na tę stronkę.Mi się podoba ta sukienka z kołnierzykiem i pod nim kokardka jest.

Moja agata ma besennosc, wczoraj poszla spac o 23, a dzis jeszcze nie spala, moze tylko 5 minut drzemki, ale nie marudzi, po prostu jest rozgadana i rozbawiona :szok:
U nas jest juz 26 st, nie ma slonca i fajny wiatr jest :-)
Ttola juz teraz bedziesz chrzcila małe?

Chrzciny bedziemy mieli we wrześniu.Dziewczynki będą miały skończone dwa miesiące.Ja jestem z tych osób,że im szybciej tym lepiej.Pierwszą córkę chrzciłam jak miała 6 tygodni.Wrzesień jest jeszcze miesiącem doś ciepłym,a nie chcę chrzcić zimą,czy późną jesienią.

Acha, myslalam ze juz teraz bedziesz chrzcić. A u nas juz chłodniutko, przyjemnie, własnie przed kąpielą jeszcze na przestrzał robie przeciagi.:-D

TTOLA moje tez miały równo dwa mies jak je chrzciłam w tych kieckach:)

IWS super te princeski!

My jutro na wesele!!! Nareszcie!!! Moja tunika i spodnie gotowe! Koszula męża się pierze:) Katreczka wypisana; miś kupiony (zamiast kwiatów) chyba wszystko gotowe.
Jutro tylko wywozimy dzieci, jade do fryzjera i w tan! :*

reklama
hej. sluchajcie powiedzcie mi czy to normalne ze malucha strasznie sie ulewa(nawet noskiem leci)? na poczatku byly to male ilosci ale teraz jest tego coraz wiecej, po kazdym posilku. nieraz chlusnie tak z 20cm w przod.. nie wiem czy to normalne?

Do góry