Justella absolutnie nic sie nie placi. Ja chodzilam prywatnie do lekarza cala ciaze z moim M i na koniec M zapytal lekarza wprost ile nas bedzie kosztowac cc bo powiedzial ze on sie podejmie i sam mi zrobi. Lekarz obuzony powiedzial ze nic, ze przeciez jestem ubezpieczona a on pracuje w szpitalu i dostaje za to wynagrodzenie wiec za co mam mu placic. Co innego prywatnie a co innego w szpitalu.
U nas dzisiaj pierwszy dzien po upalach powiedzialabym nawet ze zimny
bo bylo 18 stopni i deszcz
ale jaka ulga od razu. dziewczyny duzo spaly bo pogoda taka spiaca i autem duzo jezdzilysmy a jak chlodno to sie milo spi
U nas wyjdzie ze dziewczynki juz po 8 miesiecy beda mialy bo zamierzamy na poczatku wrzesnia chrzcic ale ja sie ciesze ze takie duze bo tak wlasnie planowalam,one jak byly male to ciagle plakaly, marudzily a teraz sie smieja caly czas i sa takie cudne ze dzieki nim ja tez chodze caly dzien z bananem na twarzy
a nawet jak cos jest nie tak to teraz juz rozumieja i da sie je zagadac, zabawic, zajac czyms
Wogole teraz sie nauczyly i opieraja sie na rekach, staja na kolanach i podskakuja tak smiesznie
chyba sie do raczkowania szykuja
Justys połamania obcasow!!!!!!!
))))
Iws świetne te princeski. Kurcze patrzalam w hurtowniach na sukienki typowe na chrzest to nic mi sie nie podobalo, wcale ni etakie tanie a wiesniackie jakies
a te takie zwyklejsze ale maja swoj urok i mozna jeszcze na jakies swieta ubrac. No i nie drogie
Malusia jak w przod leci to wymioty moga byc a nie ulewanie..obserwuj czy sie to czesto zdarza, zapytaj moze pediatry. Ulewanie to w sumie normalne, chyba wiekszosc maluchow ulewa bo lakome sa i powietrze lykaja.
U nas dzisiaj pierwszy dzien po upalach powiedzialabym nawet ze zimny
U nas wyjdzie ze dziewczynki juz po 8 miesiecy beda mialy bo zamierzamy na poczatku wrzesnia chrzcic ale ja sie ciesze ze takie duze bo tak wlasnie planowalam,one jak byly male to ciagle plakaly, marudzily a teraz sie smieja caly czas i sa takie cudne ze dzieki nim ja tez chodze caly dzien z bananem na twarzy
Wogole teraz sie nauczyly i opieraja sie na rekach, staja na kolanach i podskakuja tak smiesznie
Justys połamania obcasow!!!!!!!
Iws świetne te princeski. Kurcze patrzalam w hurtowniach na sukienki typowe na chrzest to nic mi sie nie podobalo, wcale ni etakie tanie a wiesniackie jakies
Malusia jak w przod leci to wymioty moga byc a nie ulewanie..obserwuj czy sie to czesto zdarza, zapytaj moze pediatry. Ulewanie to w sumie normalne, chyba wiekszosc maluchow ulewa bo lakome sa i powietrze lykaja.
Ostatnia edycja: