reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

olis no tak mogłam się domyśleć po twoim avatarku że lubisz koty :) Twój rudzielec superancki :)))
A to mój rudy Rudi (niestety odszedł już na drugą stronę tęczy :(((()
103_3375.JPG

reklama
Sliczny kotus :D

Fajny pomysl z tym basenem tez moim kupie jak podrosna :) i do tego kulki :D

Yenefer kupilismy chryslera voyager, teraz bez problemow sie zmiescimy :) do tej pory jezdzilismy bmw 5touring i to bylo super autooo i tez nie najmnijesze a i tak wozek nam sie ledwo miescil.Musileismy zamienic gdyz auto bylo sluzbowe i po roku uzytkowania musimy oddac, niesttey :)

Niech sie bawi z moim Jamesem Rudi, to straszne ale ja chyba glupia jestem ze tak za kotem tesknie... DSC06479.jpg

No a wracając do tematu bliźniaczego, to rok temu czekałam na okres ;)

Iws polecam maty antyposlizgowe do wanny, my kupiliśmy dwie i od tamtej pory kąpiele są bezpieczne. Wczesniej była masakra, bo one nie usiedzą w tej wannie.

Yenefer nasz basenik z pileczkami musi poczekać, bo dziewczyny nie były szczegolnie zachwycone. Chyba jeszcze były za młode, miały 12 miesięcy, ale sądzę, że już niedługo i docenią starania rodziców ;-)

Dziewczyny, piękne te wasze kocurki.

Gemini - właśnie się zastanawiamy nad kupnem. W dużej wanie kąpiemy dziewczyny jak widzimy że mają dobry humor i nie są zmęczone za bardzo. Na co dzień myjemy w wanience jeszcze każdą z osobna :)

A to moje cwaniary - Julka nauczyła Majkę jak się otwiera szuflady a na zdjęciu udaje niewiniątko :)

szuflada.jpg
pencil.png

Ale naprodukowałyście :)
Jedynka ja też podejrzewam Ryszarda :)

Jak ja czekam na ten moment jak juz dzieciaki będą ze soba szlaały i smiały się na głos. Póki co Jerzyk powtarza za nami piski i a gu :)

Kasiona fajne to autko też o takim myśleliśmy ale w końcu stanęło na bmw 5 kombi czasem ciężko się zmieścić niestety

Moje dzieci dostały wczoraj po 120 ml nawet hania niejadek z pełną miarką kaszy i padły o 21, spały tak do 1 potem znów po 120 i spały do 5 jerzy wciągnął 120 pospał do 8 i juz wyspany a hania ledwo ledwo 30 ml i wstała o 10 :szok:Od 3 dni tak robi. I stał się cud wsadzi.iśmy je do łóżeczek, sami do łóżka a maluchy pogadały z karuzelemai i zasnęły.Powoli zastanawiam się nad zwiększeniem kaszy. Ty Olis chyba dajesz do 120 ml 2 miarki tak?Szczerze to nie chce mi się szukać wcześniej
A w kocim temacie maluchy zauważyły naszą Karolkę tzn. Carlosa bo miała być kocur ale jest dziewczyna :) Oto ona
DSC05224.jpg

gemini dobrze że piszesz - to wstrzymam się jeszcze z tym zakupem. Ale będę miała już pomysł na dzień dziecka :)

iws pieknie dziewczynki "sprzątają" Ale pomocnice rosną!

kasiona noo autko konkretne :)

Lenna Karolka śliczna, a da się chociaż przytulić?

Lenna Karolka wygląda jak moja kocica jak siostra normalnie hehe, daje 2 lub 3 miarki tej kaszy ale ostatnio wypily samo mleko o 20 i tak spaly do 4 rano :)

reklama
Yenefer no kocicę mam indywidulaistkę. Jak byłam w ciąży to bardzo dużo się do mnie przytulala i do brzucha a teraz widzi że już nie jest najważniejsza. Korzysta jak dzieci płaczą i beczy o jedzenie a mi jej szkoda i zawsze dostaje :) <ma cukrzycę i ciagle jest głodna>Teraz jak już dzieci zasną to przychodzi do mnie na kolana ale tylko do mnie do męża nie i ma swoja godzinkę na pieszczoty

Olis dzięki i zazdroszczę że tak Ci śpią ja tracę nadzieję na spanie dłuższe niż 3 godz przez najbliższe kilka miesięcy :)
I jaki masz fajny drugi suwaczek wiosna to jedno z moich marzen :)

Do góry