reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Jedynka wózek faktycznie super, bardzo lekko sie prowadzi, tak wiec Olis i Jedynka dzieki za polecenie go :)

Olis fajnie ze juz jestes na swoim :)

Yenefer gratulacje z okazji 11 miesiecy i Jedynka dla Twoich 4miesiecznych chłopków tez :)

U nas dzis od popoludnia dzien mija na prawie ciagłym ryku Mileny i jej niejedzeniu... takie wciskanie jej po 20-30 co godzine mniej wiecej. Ech, mam nadzieje ze jutro lekarka w koncu po wynikach na cos wpadnie bo sie ona meczy, no i my tez, a przeciez jest tez Przemciu który tez potrzebuje uwagi.

reklama
Jedynka, Olis gratulacje !!!Dla każdej z innego powodu :)Yenefer dla Ciebie również

rainmanka super się prezentujesz i wózek też

A moje trzymane na rękach na przeciwko siebie wczoraj zaczęły gugać i śmiać się- rodzice pękali z dumy a mama płakała ze wzruszenia :)
I mój "opóźniony" Jerzy rwie się do siedzenia. Boje się że krzywdę sobie zrobi tak ciągnąc głowę. I złapał dziś smoczek i trzymał machając rączkami. Coś czuję że diagnoza doktorka lekko nietrafiona :)
Miłego wieczorku

witam i gratuluję mamusiom wszystkich sukcesów!:)

to prawda, że lepiej częściej do ludzi z maluchami wychodzić - my też tak robimy ale poradzić nic na niektóre zachowania moich dziewczynek nie można. Mimo, że są otwarte i wesołe zwykle to Ida okazuje większą sympatę płci przeciwnej :) w sumie to dobrze ale odwiedzającym nas ciociom często robi się przykro jak mała zaczyna wyć gdy tylko ktoś ją na ręce weźmie..wujkowie nie mają tego problemu:)

dziś jak położyłam je spać - jak zwylke ok 19tej - po kilku minutach zrobiło się cicho więc wiedziałam że śpią. Po jakimś czsie zajrzałam do sypialni żeby je ewentualnie przykryć, bo fikaja jak szalone. weszłam do pokoju i nieco się zdziwiłam bo moja Ada leżała sobie w poprzek łóżeczka, w miejscu gdzie powinna być podusia, nogami fikała w powietrzu i cieszyła się jak gwizdek! Miałam wrażenie, że spacjalnie czekała żeby któreś z nas do nich zajrzało żeby mogła się pochwalić: zobaczcie co potrafię! :)

heh, śmiesznie z tymi maluchami... a to dopiero początek :)

dziewczynki mam takie pytanie (moze nie na ten watek)ale juz zadam tu. zrobilam dzis zupke moim kawalerom no i zapakowalam w 4 sloiczki i teraz nie wiem czy mam zamrozic czy do lodowki wstawic. ile moge trzymac w lodowce takie jedzonko. do sloiczkow zapakowalam na goraco.

Witam dopiero sie teraz,bylysmy z dziewczynami 3 godziny na spacerze:)pogoda super...!!a teraz szaleja w lozeczkach.Klaudia cos dzisiaj malo je,nie wiem czemu??!!!!

dziewczyny,a ja próbuje karmic moje dzieci tylko z cyca.dzis 3 dzien.co za męczarnia.a oni z głodu wyją jak wilki.ale mają sporo tłuszczyku więc moze nie zginą:)

reklama
ayla wow, podziwiam, ja bym nie dała rady...

2ania pogoda faktycznie idealna do spacerków, tylko na mojej wsi starszneee błotoooooo!!

My dziś byliśmy w CZD na kolejnej wizycie z poradni onkologicznej z naszą Lenką. Na szczęście wszystko jest na dobrej drodze. Naczyniak jest w fazie zaniku. Nie wiadomo ile to potrwa, może 2 może 5 lat. W każdym razie, drogie mamy, po dzisiejszej wizycie powiem Wam tylko tyle że nasze problemy z niespaniem, niejedzeniem to pikuś!! To co ja dziś znów zobaczyłam, te łyse główki dzieci czekających na chemię, te szare i zmęczone twarze rodziców, to mnie otrzeźwiło. Cieszmy się że mamy zdrowe dzieci.

Do góry