reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

anulka straszne ze takie malenstwa odchodza a rodzicom bardzo wspolczuje.

2ania martwilam sie juz czy cos sie stalo. pisz co tam u Was.

jakas cisza dzis na forum czyzby jakies choroby dopadly? oby nie.

reklama
olis jedynka u na wszystko ok.Bylismy z dziewczynami w poniedzialek w poradni na dzieciach zdrowych lekarka je przebadala bo troche kaszlaly ale wszystko osluchowo wporzadku.Na te chrostki to powiedziala ze wyglada jak skaza bialkowa,dziwne,bo mleka nie zmienialam i jogurtow zadnych nie jedza.Dala im syrop ketotifen i chrostki im zeszly.Kazala kupic i balsamowac z tej serii co ich kape balsamem Oillan i skorke maja juz ladna!!!Takze nie jestem przekonana ze to bylo od proszku,tyle czasu by sie to utrzymalo??
Ja poprostu nie mialam jakos natchnienia na pisanie,i dlatego milczalam:)

Hop hop jest tu ktos??

Co u Was mamcie? U nas piekne slonko za oknem ale wichura straszna, dzis dziewczynki pierwszy raz dostaly krolika w zupce :)

Faktycznie jaka cisza nastąpiła, Yenefer gdzies nam zagineła...
Ciekawe jak Chłopki Ayli po zastrzykach (u nas na szczescie antybiotyk pomógł i obyło sie bez zastrzyków), jak Hania i Jerzyk po rehabilitacji, jak Moniora po tatuazu i reszta mam....

U nas nic nowego no poza tym ze skonczyło sie przesypianie całej nocy przez Przemka, Miśka dalej je jak ptaszek... czyli przełomu po skńczeniu 3 miesiecy nie ma.

Hej mamcie.
My dzis sami do 24.00.Narazie w miare spokojnie.Zosia spi,Hania sie bawi.Max gra na komuterze.Ja wysprzatalama chatke,pomylam podlogi,zrobilm pranko,umylam lazieke (tyko jedna hih jeszcze 3 mi zostaly ale nie zostwie dzieci samych na dole.. wiec gore posprzatam w poniedzialek..) Zobaczymy co bedzie sie dzialo wieczorkiem.
Wczoraj Zoska znow dostala temperatury,ale dalm jej czopek i zeszla.Wystraszylam sie bo przzeciez dwa dni temu skonczyla antybiotyk.Mam nadzieje ze wszystko ok..
Lece zrobic zabkowe suwaki bo mi sie tez podobaja.

Gastone!!- psychika jak u pstrąga :):)

moi chłopcy strasznie biedni,dupcie maja sine,ale lepsi sa juz zdecydowanie i kaszel nie taki głęboki.chociaz Maks dalej biały jak sciana.

ja juz w sumie sie nie moge doczekac jak nam zupki i owocki dojda do diety.jeszcze ze 2 tygodnie :)chociaz słyszałam gdzies ze z

miesem lepiej sie wstrzymac jak dzieci skoncza rok...

Ayla a ja slyszalam zeby zaczac rozszerzac diete przed 6 miesiacem, bo potem latwiej o alergie pokarmowe i dziecko nie chce jesc nowosci, co do miesa to nie wiem ale chyba lepiej zeby dziecko sie przyzwyczajalo... a mieso to jest jednak zrodlo zelaza. ja miesko planuje juz jakos w tym tygodniu podac.

2ania dobrze ze wszystko u Was ok.dziwne ze teraz nagle wyszlaby skaza, ale mleko zmienilas teraz juz czy dalej pija to samo?mi sie wydaje ze moze jednak zmiana proszku

a jutro jade do mamy na pare dni.juz sie boje co moje asiory beda wyczyniac.zmiana otoczenia hmmm obym to jakos przezyla.najczesciej u mamy wyja strasznie i jest totalna masakra.

U mnie blooga cisza.Dzieci wykapane,najedzone.Spia.Czekam najpierw na kumpelke,wpdnie na wieczorna herbatke a potem wroci moj luby;-)

reklama
Hej moje marudza bo usnac nie moga, caly wieczor siedzialy z tatusiem moze dlatego....

A ja wykonalam tort. Kijowy barwnik kupilam, cala butelke wlalam a tort wyszedl rozowiutki ;) Dla mojego na urodziny oczywiscie heh no trudno dodalam kwiatki i serca i mam patent na tort na pierwsze ur lasek pzynajmniej hihi

Do góry