reklama
Milenka link mi sie nie otwiera, ja juz kiedys wypelnilam ankiete chyba z tej strony i czekam na dzienny zapas pieluch hehe dzienny zapas to 5 sztuk bo juz kiedys dostalam takowy ze strony pampersa wow.
Kurcze nikt nie zauwazyl mimo ze pisalam ze moje laseczki dzis 5 miesiecy skonczyly
http://www.streetcom.pl/language/pl...ych?code=59231075-5222-473D-96FE-9CBA6A584167
Kurcze nikt nie zauwazyl mimo ze pisalam ze moje laseczki dzis 5 miesiecy skonczyly
http://www.streetcom.pl/language/pl...ych?code=59231075-5222-473D-96FE-9CBA6A584167
Ostatnia edycja:
olis wszystkiego naj...lepszego dla maluszków:-)
Dziewczyny dziś jestem nie do życia:-(Co chwilę śpię jak gorączka przychodzi a jak już jej nie ma to mam taki straszny ból głowy z prawej strony,że ciężko funkcjonowac.Nie mogę się schylac,taki ból...Dobrze,że M jest w domu.Na dodatek tatuaż się goi i swędzi jak nie wiem...Nadrobię jak sie lepiej poczuję.Pa!
Dziewczyny dziś jestem nie do życia:-(Co chwilę śpię jak gorączka przychodzi a jak już jej nie ma to mam taki straszny ból głowy z prawej strony,że ciężko funkcjonowac.Nie mogę się schylac,taki ból...Dobrze,że M jest w domu.Na dodatek tatuaż się goi i swędzi jak nie wiem...Nadrobię jak sie lepiej poczuję.Pa!
Olis ja zauwazylam
wszystkiego dobrego dla niuniek!!!!
Malgon Twoim chlopcom rozwiez zycze wszystkiego dobrego. Ja wspominam pierwszy miesiac jako koszmar, mimo to jak patrze na fotki chlopcow z tamtego czasu to tez mam lezke w oku
u mnie kicha sytraszna. musialam do domu wrocic od mamy, bo mama wyjezdza dzis w nocy do swojego umierajacego brata. jestem strasznie dobita tym, bo to tak nagle sie okazalo ze jest w stanie krytycznym.najgorsze jest to ze niewiadomo czy mama zobaczy go jeszcze zywego...ja juz wujka nie zobacze
... my na drugim koncu Polski. czlowiek ani nie ma jak pojechac ani jak pomoc, tylko takie 1000 mysli w glowie... sory ze takie smutne rzeczy...
dziewczyny zycze Wam zdrowia i Waszym dzieciaczkom. Strasznie mi przykro ze tak te chorobska sie jakos przyczepily.
Malgon Twoim chlopcom rozwiez zycze wszystkiego dobrego. Ja wspominam pierwszy miesiac jako koszmar, mimo to jak patrze na fotki chlopcow z tamtego czasu to tez mam lezke w oku
u mnie kicha sytraszna. musialam do domu wrocic od mamy, bo mama wyjezdza dzis w nocy do swojego umierajacego brata. jestem strasznie dobita tym, bo to tak nagle sie okazalo ze jest w stanie krytycznym.najgorsze jest to ze niewiadomo czy mama zobaczy go jeszcze zywego...ja juz wujka nie zobacze
dziewczyny zycze Wam zdrowia i Waszym dzieciaczkom. Strasznie mi przykro ze tak te chorobska sie jakos przyczepily.
rainmanka
Fanka BB :)
Olis ja tez zauwazyłam wczesniej rocznice Twoich dziewczynek.... przepraszam ze wczesniej nie pisałam ale teraz wszystkiego najjjjjjlepszego!!!
Małgoń, dla Twoich kruszynek równiez wszystkiego naj!
......................._/|_
......................>,\"<
......._/|_
. .....>,"<
____$$$$___$$$$$$$$$$____$$$$
__$$???$$$$$$$$$$$$$$$$$$$???$$
__$$??$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$??$$
___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$¶¶¶$$$$$$¶¶¶$$$$$$
____$$$$$$¶¶¶$$$$$$¶¶¶$$$$$$
____$$$$$$$$???¶¶¶???$$$$$$$$
____$$$$$$$????¶¶¶????$$$$$$$
_____$$$$$$????????????$$$$$$
_______$$$$$$???????$$$$$$$
_____$$$*****$$$$$$$$******$
_$$$$***********$************$
$$$$$*****DLA******CIEBIE*****$
$$$$$$$$$*********************$
$$$$$$$$$$$**********$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$********$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$*********$$$$$$$$$$$$
___$$$$$$***********$$$$$$$$$$
_____$$$$************$$$$$$$$
__$$$$$$$$$************$$$$$$$$
_$$???????$$$**********$$????????$$
$$???????????$$$*****$$$???????????$$
$$????????????$$$$*$$$$$???????????$$
$$????????????$$$$$$$$$$?????????$$$
$$$?????????$$$____$$$$$???????$$$
_$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$$$$
Małgoń, dla Twoich kruszynek równiez wszystkiego naj!
......................._/|_
......................>,\"<
......._/|_
. .....>,"<
____$$$$___$$$$$$$$$$____$$$$
__$$???$$$$$$$$$$$$$$$$$$$???$$
__$$??$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$??$$
___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$¶¶¶$$$$$$¶¶¶$$$$$$
____$$$$$$¶¶¶$$$$$$¶¶¶$$$$$$
____$$$$$$$$???¶¶¶???$$$$$$$$
____$$$$$$$????¶¶¶????$$$$$$$
_____$$$$$$????????????$$$$$$
_______$$$$$$???????$$$$$$$
_____$$$*****$$$$$$$$******$
_$$$$***********$************$
$$$$$*****DLA******CIEBIE*****$
$$$$$$$$$*********************$
$$$$$$$$$$$**********$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$********$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$*********$$$$$$$$$$$$
___$$$$$$***********$$$$$$$$$$
_____$$$$************$$$$$$$$
__$$$$$$$$$************$$$$$$$$
_$$???????$$$**********$$????????$$
$$???????????$$$*****$$$???????????$$
$$????????????$$$$*$$$$$???????????$$
$$????????????$$$$$$$$$$?????????$$$
$$$?????????$$$____$$$$$???????$$$
_$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$$$$
olis wszystkiego naj...lepszego dla maluszków:-)
U mnie sie tez tak zaczynalo!Mialam zapalenie zatok sczekowych.Moniora nie wiem o co chodzi ale bardzo duzo ludzi u nas w irl teraz choruje na zatoki.Moj lekarz mowil ze to jakas bakteria jest.Wspolczuje.Ja wciaz mam uszy zatkane,glowa boli ale nie juz tak jak dwa tyg temu.Wciaz biore antybiotyk i chyba u ciebie tez tylko antybiotyk pomoze..chyba na gp sie skonczy.
Olis przepraszam mnie wybaczysz,ja nie zauwazylam bo ogolnie przelatuje watki szybciorem i czasem nie doczytam ,to przez ciagle choroby..
Buziaki dla dziewczynek ;-)
reklama