witajcie
o matko a co sie nadziało, że większość mam sie nie odzywa?
Boże nie wyrabiam na zakrętach,żeby Wam odpisywać zaglądam podczytuję prawie codziennie przy porannej kawce
Yenefer moje też śmigają w większości po panelach mają skarpetki z tzw. abs, czasem jak za rączke idą to gdzieś sie ślizą, ale z kafelkami trzeba faktycznie bardziej pilnować, ja z początku krążyłam w obrębie dywanów, kocy teraz jak już radzą sobie za rączką chodzimy wszędzie, marzę o wyprostowaniu niech same już łażą
moje w nocy śpią w pajacach pod kołderką, w sypialni +23
jeśli chodzi o jedzenie, ja też nie przesadzam nie kupuję ekomarchewki itp. jedzą kupną z Lidla np, w sezonie będzie swoja, parówki też nie z eko świni hi hi
malo tu jestem bo praca,dom itp. jestem zarobiona, jutro czorty kończą rok więc i jeszcze to doszlo
w pracy miałam etap umieszczania dzieci, wczoraj wiozłam 10 dniową dziewczynke wcześniaka Boże zapomniałam jakie moje dzieci były małe, też tak macie normalnie nie wiedziałam jak jąubrać, pielęgniarki mi ubrały, ale się naryły,że zapomniałam
czorty teraz trochę podziębione, latają wiec już w ogóle nie chcą nic innego oprócz tego...nadal sa wymagające hi hi
postaram sie częściej pisać
pozdrawiam serdecznie uściski dla mam i maluszków