reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

jolu - tak też podejrzewam. dzis juz naprawde ma dobry humor i sie smieje wiec mam nadzieje ze co miało być najgorsze juz było wczoraj! A u nas to była 7 doba po szczepieniu, choć zaczęlo się na przełomie 5 i 6 wszystko.

reklama
Iws super ze Julcia wraca do formy:) mozliwe ze to tej szczepionce. Napewno juz bedzie dobrze;)Moja tez dzisiaj w dobrym humorze:) nie spala po popoludniu a pomimo to juz tak nie marudzila jak ostatnie 2 dni.
Co do pomocy to Ty przyzwyczajona ze sama a ja to znowu sie przyzwyczailam ze mama jest z nami ciagle i jak jej z 2 dni nie ma to juz zmeczona jestem ze ojojj:D no i ona steskniona jaka jak 1 dzien nawet nas nie widzi:)

Zoska nie ma jak mama:) fakt ze organizacja lepsza jak jest sie samemu ale co my bysmy bez nich zrobily;)

Ja jestem szczesliwa bo weszlam dzisiaj do Carrefoura tak na moment i patrze a tam kurteczki na takim lekkim polarku rozowe, calkiem ladne za 30zl! W sumie takich szukalam, nie za cieple ale nie calkiem cienkie. No i jakie tanie. Jeszcze bluzeczki Looney Tunes z dlugim rekawkiem kupilam po 9zl! i z krotkim tez wzielam za 7zl! na promocjach:) A ostatnio tez w Auchanie bylam, kupilam dziewczynkom po 2 pary spodni i po 2 bluzeczki takie ciensze i tez jakos 85zl zaplacilam, takze same okazje mi sie trafiaja ostatnio:D

Znalazlam o bucikach, obejrzyjcie sobie: http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,31781,news,1,1,wybieramy_buty_dla_dziecka,aktualnosci_detal.html
Badz madry..ten lekarz mowi ze na boso i miekkie buty a nasz kazal sandalki od razu i usztywniona kostka!

Ostatnia edycja:
Ja tylko na momencik.Zeby bylo fajniej to Max znow chory..Podejrzewamy zapalenie ucha..Plakal od rana ze go boli,temp. Mial wysoka i wyzsza w tym bolacym uchu.Ostatnio dostal antybiotyk,ktory mielismy podac jak problem sie powtorzy i na szczescie nasze bo dzis lekarze ze wzgledu na swieto Patryka nie pracuja.Dostal leki i ten antybiotyk i mam nadzieje ze sie podkuruje do niedzieli choc troche bo nie mam nikokogo kto moze z nim zostac..Na szczescie u nas chrzest trwa 15-20 minut wiec w razie czego da rade a potem bedzie lezal.A jak nie to nie wiem naprawde co zrobie, bo wszystkie cztery moje przyjaciolki zajete.. Dwie beda chrzestnymi a dwie wyjechaly na dlugi weekend..no zalamana jestem..

Gastone biedny Maxiu, tak Ci wspolczuje! Jak sie to czyta to az chce Ci sie pomoc! Szkoda ze jestes tak daleko:( Nie dosc ze cale przygotowania na Twojej glowie..dziewczynki, to jeszcze choroba Maxa do tego jakby bylo malo. Trzymaj sie kochana! Wierze ze dasz rade a do poniedzialku juz niedaleko:)

Iws a jak Julcia ok?

Ja sobie wlasnie pit rozliczylam i stwierdzam ze wspaniale miec dzieci i to dwojke!:-D dziewczynki urodzily sie na samym poczatku roku i dostane zwrot za caly rok za nie..czyli ponad 2200zl i do tego jeszcze moj zwrot plus za internet to mi wychodzi 2750! Przyda sie maly zastrzyk gotowki:D

Ostatnia edycja:
Anulka - Julcia chyba już ok. Cała noc przespana bez pobudki. Co prawda wstała już o 6... Aż się bałam ją wczoraj kłaść żeby nie było powtórki ale na szczęście juz przeszło.
A my pity rozliczyliśmy już w lutym więc czekamy na gotówkę :)

Cześc dziewczyny po długiej przerwie...Musiałam czekac na nowy modem,bo tamten któregoś dnia przestał działac.Oj ciężko było bez internetu,no i za Wami też się stęskniłam:-)Przeczytałam Wasze posty i mniejwięcej wiem co się działo ale wiadomo,tyle naskrobałyście,że nie dam rady odpisywac:-(
U nas jakoś czas zleciał.Dzieciaki wkońcu zaczęły przesypiac noce,więc my też jesteśmy bardziej wypoczęci:-DZuzia ma drugiego ząbka,ale słuchajcie przebił jej się górny kiełek:szok:Trochę dziwne...Kacperek skręcił sobie nóżkę,nawet nie wiem kiedy to się stało...Musiał źle stanąc bo on nie chodzi tylko biega...Teraz już jest dobrze,czasem tylko jak źle nóżkę ustawi to chwilę na nią nie stanie i płacze.Ale po minucie dalej szaleje:-DTwardy chłop:-)
Ja wkońcu wybrałam się do fryzjera:tak:Ale relaks.No i fryzurę całkiem zmieniłam.Stwierdziłam,że potrzebuję takiej zmiany.Najważniejsze,że dobrze się z tym czuję:-)
Wczoraj mieliśmy Święto Patryka.Byliśmy na paradzie.Ale się działo:tak:Pozdrawiam Was gorąco i wszystkim solenizantom życzę Wszystkiego najlepszego!!!Spóźnione ale szczere;-)

Ostatnia edycja:
Oj,ale tu cisza:szok:Pogoda nieciekawa,strasznie się chmurzy:-(A to moje skrzaty przed paradą: kacper.jpgzuza.jpg
pencil.png

Iws to dobrze ze Julka dosza do siebie:)my na ten zwrot podatku pewnie troche poczekamy..

Moniora tez za Toba tesknilysmy:)gratuluje Zuzi zabka! ale dziwnie ze gorny wyszedl jako drugi ale roznie w sumie dzieciom wychodza:)dobrze ze z Kacperka twardy facet bo kurcze tak mysle to straszne musi byc jak dziecko takie male nozke skreci bo mu nie wytlumaczysz a chodzic chce.
Super ze do fryzjera sie wyrwalas, to napewno pomaga psychicznie!:) ja na poczatku kwietnia ide bo znowu przesunelam wizyte. I tez mam ochote zaszalec, obciac wlosy ale jak zwykle pewnie stchorze;)
Ale super dzieciaczki Twoje na paradzie sie prezentowaly:) slodziaki:)

anulka dziękuję bardzo;-)Z Wami można naprawdę się''związac'':-DZ Kacperkiem faktycznie trochę ciężko było,bo jednak nie mógł nadwyrężac za bardzo tej nóżki a on wręcz się wyrywał do biegania.Teraz też czasem jak źle stanie to płacze,ale już jest dużo lepiej niż na początku:tak:Co do fryzjera to ja poszłam na głęboką wodę:-DOdrazu cięcie.Troszkę się wachałam ale tylko na początku.Teraz tylko muszę poświęcic więcej czasu na układanie.
A my wczoraj byliśmy u M kuzynki.Starsze dziewczyny zostały na noc.M z Kacperkiem jeszcze śpią a ja z Zuzą na dole.Mam chwilę praktycznie dla siebie:-)Zajżę później.Buźka;-)

reklama
Ja tez juz bez Was zyc nie moge! jakie zycie byloby nudne bez naszego forum:)
Moniora kochana ja to Ciebie podziwiam jak Ty ogarniasz czworeczke! dla mnie to wrecz niewyobrazalne!;) To Twoje maluchy tak dlugo spia?! moje juz poszly spac drugi raz o tej porze. Bo wstaly po 7 i zmeczone marudzily juz.

Do góry