reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Witam,
Dziewczyny mam pytanie do mam które rodziły w Warszawie, zastanawiam sie który wybrac szpital i byłabym Wam bardzo wdzieczna za pomoc

z góry dziekuje:)

reklama
Witam,
Dziewczyny mam pytanie do mam które rodziły w Warszawie, zastanawiam sie który wybrac szpital i byłabym Wam bardzo wdzieczna za pomoc

z góry dziekuje:)

ja rodziłam w Warszawie w szpitalu bielańskim. Decyzja była związana z moją lekarką prowadzącą która tam pracowała. Leżałam wcześniej na patologii 1,5 m-ca więc oswoiłam się z tym miejscem i dla mnie było ok. Opieka niezła, nie fantastyczna, ale niezła. Na położniczym mąż mógł siedzieć nawet do 21 i nie wyganiali. Nie wiem co pisać, co by się interesowało, więc pytaj o konkrety - chętnie odpowiem.

dzięki karola:-D

onna ja używam Garniera dla dzieci faktor 50 czyli właściwie jest to bloker - Maja ma uczulenie na ostre słońce. Smaruję buźkę i dekolt i ładnie chroni. Jestem zadowolona.
jola jeżeli chodzi o wózek to jak chcesz to ja mogę ci pożyczyć naszą parasolkę. Leży u nas nieużywana. Nie jest to jakiś cud techniki ale jako wózek awaryjny powinien się sprawdzić. To jest easy go duo o taki:tak:
DUO%20COMFORT%20ocean.jpg

Wpadłam na momencik :) Małe zasneły jak nigdy dopiero przed 12. Poranny spacer chyba je rozbudził lekko.
Nauczyłam małe pić ze słomki!!! Postanowiłam spróbowac i kupiłam małe soczki w kartoniku. Za drugim razem załapały i ciągneły! Jaka mama była szczęśliwa. Teraz czekamy na tatę zeby mu pokazać.

Karola - ja rodziłam w MSWiA - jak masz pytania to chętnie na priva odpowiem.

Cos padnieta jestem. Troche nadrobilam ale nie mam sily odpisywac za duzo. Duzo spacerujemy teraz i ogolnie caly dzien na dworze. Kupilismy malym rowerki i nauczylam sie pchac dwa naraz i po podworku sobie smigamy albo nawet dalej:D male uwielbiaja nimi jezdzic.

Iws moje tez juz jakis czas temu ze slomki nauczylam pic i teraz nie problem przynajmniej bo soczki w kartoniku zawsze kupujemy po drodze i nie trzeba picia nosic. Wynajduje te 100% i najlepiej bez dodatku cukru.

Onna ja uzywam Ziajki 50 faktor u Majki na blizne miedzy oczami po szyciu. Bo nie wolno blizn opalac a na reszte buzki smaruje Ziajke 6 i jakos opalone zbytnio nie sa.

hej dziewczyny. co tu takie pustkipogoda sie zepsula a ja na dodatek pochorowalam sie na wsi. pojade do domu dopiero jutro bo bez glosu sama z dziecmi boje sie ze nie poradze.A moze macie jakies doswiadczeniaw leczeniu krtani?? nie wiem co sobie zaaplikowac,w dzien czuje sie dobrze,dopiero na wieczor dopada mnie jakiesgrypopodobne cos.dzieci na razie ok.

przejrzalam sobie jeszcze raz watek o wozkach,ciekawa jestem,ktore z was maja juz baby joggera;)

a u nas ruch -dzieciaki chodza coraz smielej, a jak u ciebie yen,czyzbys lapala ciagleswoje i nie miala juz czasu na bb? dajcie babki znac co u was...

reklama
:-):-)Cześc dziewczyny:-)Znów kilka dni się nie odzywałam:zawstydzona/y:Niedługo wyrzucicie mnie z forum:zawstydzona/y:A więc napiszę w skrócie i po kolei:a więc będąc w Polsce dowiedziałam się,że żona brata mojego M(która mieszka w Irlandii,w tej samej miejscowości)nagadała na nas takich głupot,że po prostu szkoda słów:wściekła/y:Nawet teściowie niezbyt chętnie z nią rozmawiają...Ja nie mam zamiaru utrzymywac z nią teraz kontaktu.Potrafiła codziennie przychodzic na kawę a tu takie coś:szok:Dwulicowa małpa!!!(sorry)
A teraz coś weselszego:28kwietnia obchodziliśmy 10tą rocznicę ślubu:-)Nie mogliśmy spędzic tego dnia tylko we dwoje ale i tak byliśmy razem,z naszą czwóreczką oczywiście;-)
Dziś dziewczyny zaczęły szkołę.Z pobytem w Polsce miały ponad 4tyg.wolnego.Taka cisza do południa:tak:
Dziewczyny mam problem z bliźniakami.Już nie wiem co robic.Zaczęły bardzo późno codzic spac w nocy.Jest tak,że czasem padają dopiero o 23.30:szok:Mają jedną drzemkę w ciągu dnia.Powinny byc zmęczone wieczorem.Spacery i kąpiel przed snem nie pomagają.My też powoli padamy...A tu jeszcze teraz rano trzeba wstawac,dziewczyny do szkoły szykowac.Pozdrawiam Was gorąco;-)

Do góry