reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym i pracuję ;-)
Chłopcy dlatego szybciej się urodzili bo ja miałam cholestazę i zapalenie dróg moczowych,które sobie przywiozłam z klinki w Szczecinie.
ur sie w zamartwicy ,rozwijają się wspaniale ,nie mamy żadnych problemów ,w ciagu swojego krótkiego życia chorowali raz :tak:

reklama
anulka-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,dużo zdrowia,radości,miłosci,spełnienia wszystkich marzen oraz zadowolenia z dziewczynek tego z całego serca zyczy Ci lidka z rodzinką:)))))):-):-):-)

Witaj Aga;-)Fajnie,że dołącza do nas kolejna mama trochę starszych bliźniaków.Wasze rady są nieocenione:-)

Ale beznadziejna pogoda:-(Mój M poszedł na drugą zmianę a my jesteśmy zmuszeni siedziec w domu...Buuuuuu!

aga - witamy w gronie bliźniakowych mamuś.
anulka - skoro masz dziś urodzinki to naj, naj, naj.... :)

A ja dziś się wziełam za mega sprzątanie. Małe plątają się między nogami, ale akoś daję radę. Miałam iść na spacer, ale sprzątanie musze skończyć... potem sie przejdziemy jak tata wróci :)

IWS mnie nie stac na prywatne przedszkole ale na szczęście dostałyśmy sie do państwowego żłobka. Nie martw sie na 100% bedzie dobrze, dzieci szybko przyzwyczają sie do nowego miejsca. A czemu Ty masz płakać?? Chyba tylko z radości. Tam dzieciom nie bedzie się działa krzywda....

My za żłobek płacimy ok 500zł za mies za dwie dziewczyny z wyżywieniem i rytminką.

ONNA zapisuj wszystko bo ulatują te nowe słowa i chwile...

My kupilismy dzieciom zjeżdżalnię SMOBY a konto Dnia Dziecka. I dostaną szczepionki na ospę wietrzną - chyba mało fajny prezent;)

JOLA466 dzieci do trzech lat mogą nie mówic, nie mieć zębów, nie sikać do nocnika itp itd, wiec nie martw się. Na pocieszenie powiem Ci, że moje dziewczyny mają tylko po 12 zębów (po 4 wyszły im w ostatnim czasie).

MILENA ja nie miałam takich wynalazków :) Miałam zwykłą wanienke i wysoki przewijak z Ikei (podobny do tego). Przewijak to pomocna rzecz ale krótko służy...

Witaj AGA - kiedy urodzili sie chłopcy??

aga....eee tam..mialas prawo mnie nie skojazyc..:-p

justys...no tak wiem ze niby male jeszcze maja czas....ale jak wszedzie dookola tylko slysze jak to inne dzieci w ich wieku lub nawet mlodsze "nawijaja" to wtedy jednak jakis niepokoj mnie ogarnia..
No u nas juz nie pamietamy co to pampersy. Dziewczyny same sie zalatwiaja na nocnik lub kibelek od konca lutego- rodzice pomagaja tylko przy podcieraniu dupki..Reszta tez super.....tylko ta nieszczesna mowa....
A zabkow mamy 16- nadal czekamy na 5-tki..

reklama
Jola moi mają dokładnie 2 latka i 2 miesiace i ich językiem do komunikacji miedzy ludzkiej jest chiński w połączeniu ze szwedzkim i węgierskim.
Przyjdzie na to czas :tak:

Do góry